zeby nie bylo ze jestem za Religa!
co jak co ale pieniadze od kierowcow to sa najlatwiejsza kasa na swiecie...bo co??obraza sie i nie beda jezdzic??
apropo PiS -uaru... a skad wziac kase na te beznadziejne obietnice bez pokrycia??
a skad wziac kase na te beznadziejne obietnice bez pokrycia??
a co tu mają obietnice do wymysłów prof Religi ?
pozatym ten sam człowiek bardzo dużo mówił wcześcniej jak uzdrowic sluzbe zdrowia ... glosil piekne kazania ale jak juz wsiadl na ten stolek i sie zorientowal ze ... caly z tego bedzie to odrazu zmienil gadke .. ( a jesli dobrez paietam po 2 tyg chcial zrezygnować) ... i tak jest z kazdy wiadomo najpierw obicywac a potem jesli sie widzi faktyczny stan rzeczy to odrazu jest inna gra... i nigigo tu nie bronie ale ta cala płetforma też cały ***** ... by zrobiła ... Dobry w gadce to i ja moge być ( jak bede w opozycji, normalnie geba nie bedzie mi sie zamykala ) to tyle...
A pomysł ministrra Religii cóż.. troche nietrafiony
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
w tym sloganie nie bardzo wiem co tu oswajac ... a tym bardziej emocje ... pytanie kiedy one sie pojawiaja? Bo z tego co wiem to tylko jak trzeba zaplacic za to drogie oc ;P
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
no wlasnie i ja tak pomyslalem!
z innej zas strony trzeba by bylo moze podziekowac naszemu ubezpieczycielowi ze nas OSWAJA z podwyzkami!
inni o tym nie pomysleli! moze braklo im odwagi,tupetu albo humoru
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum