Witam jestem już na tym forum od kilku dni ale jak narazie nie przedstawiłem się a wypadałoby tym bardziej że z moją renatka w najbliższym i tym troche bardziej odległym czasie nie chce się rozstawać co również się odnosi w stosunku co do tego forum, ponieważ jak narazie wrażenia z niego są bardzo miłe a nieraz nawet niektóre posty dostarczaja spore dawki humoru co bardzo pozytywnie wpływa na mnie oraz na "uczucie" którym zaczynam dażyć to forum
R25: 2,2/2,5 TX/V6Turbo J7T/Z7U B29E/B29G 86?/90
Wysłany: 2006-10-25, 23:12
Zgadzam sie z powyzszym.... jesli podoba Ci sie styl i atmosfera forum to zajedz na jakis najblizszy zlot - a dopiero zobaczysz jakie zycie moze byc fajne:)
Oj ciekawe ile jeszcze istnien ludzkich pochlonie "klatwa" Renaty:PPP
_________________ The two most common elements in the universe are Hydrogen and stupidity.
Harlan Ellison
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
Katii [Usunięty]
Wysłany: 2006-10-26, 10:51
Ja co prawda też od niedawna tu jestem, jeszcze na żadnym zlocie nie miałam okazji się pojawić, ale od razu mówię, że i bez tego jest tu bardzo miło i sympatycznie
miło wiedzieć, że jest aż tylu fanów reni tej szczególnej reni
Rychuluki [Usunięty]
Wysłany: 2006-10-26, 19:10
Cytat:
przyjedź na jakiś zlot, to już wpadniesz na dobre
Obiecuje że jak tylko będzie jakaś okazja żebym miał możliwośc się pojawić to napewno to zrobie, takie odległe zloty jak ten w górach akturalnie odpadają bo w pracy mam kiepsko z wolnym ale jeżeli byłoby coś w Wielkopolsce to z miłą chęcią, tym bardziej że będe mógł popatrzeć i poślinić się na inne renie oglądnąć dokładnie wyposażenie wyższych wersji
no dzisiaj odebrałem moje cudo od mechanika zapłaciłem tyle że w oczach mi się przewróciło. Jutro w pracy bede pucować moje cacko i zrobie foteczki:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum