z mechanikami trzeba ostrożnie a najlepiej by było robić takie rzeczy samemu ale ja jestem w takich sprawach zielony tak jak dzisiaj maveras ta rozmowa przez telefon to co zrobiłem to totalna porażka ale cóż. Zdjęcia porobiłem sobie w wolnym czasie ale wrzuce je na stronke dopiero jutro i to jest najszybszy osiągalny dla mnie czas o ile nie później, więc panowie troszke cierpliwości:)
czasami lepiej zapytac niz cos popsuc,pojezdzisz troche renia to sie wprawisz w drobnych naprawach.nie przejmuj sie i pytaj jak bedziesz mial jakis problem.
Rychuluki [Usunięty]
Wysłany: 2006-11-02, 23:50
wiadomka a jak narazie to własnie zauważam coraz bardziej że tutaj wszyscy są bardzo chętni do pomocy co mnie bardzo cieszy i pozwoli oswoić mi sie z wnętrznościami renatki. Pozdrowienia dla forumowiczów
wiadomka a jak narazie to własnie zauważam coraz bardziej że tutaj wszyscy są bardzo chętni do pomocy co mnie bardzo cieszy i pozwoli oswoić mi sie z wnętrznościami renatki. Pozdrowienia dla forumowiczów
kolego przyjedź na zlota albo jakeigos spota to zobaczysz hehe oni nie tylko do gadania
to sa ludzie za którymi wręcz przepadam...
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum