_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Wszystko pięknie Tomala, ale to są ceny za osobę, co daje podobne kwoty, doliczając dopłaty za dzieci. Ja już wynegocjowałem, że za dzieci nie płacimy. Pozatym chodzi o wygodne miejsce gdzie można trochę się pobawić, a to wszystko właśnie zapewnia nam CRYSTAL.
Myślę, że przy pobycie tygodniowym, różnica 10-20 zł jest poważną przesłanką do minimalizowania kosztów, ale przy jednej nocy w całym koszcie przyjazdu i zabawy, nie powinna odgrywać decydującej roli.
Oczywiście nie namawiam za wszelką cenę, ale im więcej pokoi zarezerwuję, tym większe rabaty wchodzą w grę. Podane ceny są cenami wyjściowymi od których będę jeszcze negocjował w dół o ile dacie mi poważny argument w postaci ilości rezerwowanych pokoi.
mysle ze w grupi cieplej i milej nam bedzie anizeli bysmy byli rozlokowani po roznych miejscowkach w Polanczyku mimo ze nie z wielka to miejscowosc...
p.s lancuchy na kola ktos z was zabiera?? o ile pamietam od zchodniej strony jest mega ostry podjad do miasta
no dobra Tombog-tnij koszty jak to tylko możliwe
dla mnie proszę o rezerwację dwojki z wygodnym wyrkiem , by po takiej trasie można sie
wygodnie wyprostować.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
po dwóch..
Niestety z przykrościa informujemy że klan Grzybków nie przyjedzie.
Ładniejsza połówka ma 22 listopada trzydzieste urodzinki i akurat w weekend 25-26 planujemy ostro poimprezować najpierw z rodziną potem z przyjaciółmi. Wszystkim życzymy udanego spota
_________________ Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło...
A grzybki to nie myślały zrobić np taki odpał, zeby urodzinki w bieszczadach urządzić ?
Przy okazji więc, choć jeszcze czasu kooooooopa, wszystkiego najlepszego dla Grzybkowej, bo 22 mogę nie pamiętać już, a szczerze życzę
Hmmm, jak na razie to mamy silną ekipę w postaci Tomboga, Blondasa i Tomali (wielki szacunek). Oby tak dalej. Zapowiedział się też mój kumpel z Lublina jako Fan (bez reni ) i to by było na razie na tyle. Czas ucieka więc proponuję chętnym na opcję nr. 3, aby i o tym mnie poinformowali, gdyż chciałbym wiedzieć czy zlot (spot) wogóle się odbędzie.
A ja powiem tak... wszystko bede wiedział dopiero na kilka dni przed samym wyjazdem wiec teraz obecanek skladał tak na stówe nie bede... dla mnie problemu z noclegiem nie ma poniewaz niedaleko (jakieś 80km od soliny) mieszka moja rodzina to jest dobrze jesli chodzi o ten problem.
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
Grzybki-może zaszalejecie z urodzinami w górach-tak fajnie się imprezowało w Sulejowie
( Dzień Świra )
po dwóch..
Wprawdzie nie mam teraz reni 25 bo robię hamulce, zawieszenie i wymieniam skrzynię biegów, ale byłaby okazja przetestować żonowskiego cliaka, którego w przyszłym tygodniu odbieram. Żona też ma ochotę jechać.
Niestety od 13 paź. mam w szpitalu ojca i stan jego nie ma chęci się poprawić (serducho). Muszę być na miejscu, chyba, że zdążą go wypisać przed upływem terminu rezerwacji. Widzę to mało optymistycznie.
tak sobie mysle ze pomysl tego spotu powstal po tym jak ktos z poludnia zalowal ze zloty odbywaja sie tylko w srodku polski ew. gdzie kolwiek indziej gdzie jest za daleko z poludnia!
tak wiec zadaje pytanie kto z poludnia sie wogole wybiera???
jak na razie najbardziej z poludnia to bedzie Konrad
a juz mi sie przypomnialo! pomysl spotu w gorach przyszedl w momencie komentowania auta kolegi Mariusz R25
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum