tak sobie pomyslalem ze przydalo by nam sie moze o ile uznacie moj pomysl za dobry jakies haslo ktore mogli bysmy wydrukowac na naszym kubku klubowym ktory czas chyba w koncu zrobic ew. na jakis polar ktory moze kiedys sobie wyprodukujemy
tak wiec piszcie wasze typy....
Bardzo dobre hasło. Też od razu o nim pomyślałem. Autor powinien je zastrzec.
Jeśli bym miał szukać dziury w całym, to ma jedynie taką wadę, że odnosi się do wszystkich reni i nie wyróżnia naszego kultowego 25.
Ale jest proste, chwytliwe, każdy renówkowicz zrozumie.
I nie mam chwilowo lepszego pomysłu.
Katii [Usunięty]
Wysłany: 2006-11-05, 23:34
Janusz napisał/a:
Jeśli bym miał szukać dziury w całym, to ma jedynie taką wadę, że odnosi się do wszystkich reni i nie wyróżnia naszego kultowego 25.
na upartego do tego tekstu można dodać podobiznę reni, jaka jest umieszczona na naklejkach i już wiadomo o którą chodzi
a tekst faktycznie jest super
W sumie dobre... a ja pomyślałem o czymś co bliżej pasuje do naszych autek mianowicie o konforcie i takim hasełku kolegi Szopena:" Gość czy pamietasz to uczucie kiedy plyniesz Renia przez kolejne kilometry?..."
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
taaa ciężko będzie wymyślić coś sensownego niedługiego i z 25...
przecież nie napisze:
2+5 = Szczęście (7)
R-25 znowu nadaje
albo
R-25 to nie tylko bateria , to komfort
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
Ja myślę, że obecne na forum w czyjejś stopce hasło "Renia i cały świat się zmienia" jest idealne. Gratuluję pomysłu i proponuję to hasło
czyżby mój podpis był hasłem dla naszego teamu ?
P.S.
Tombog dzięki za gratulacje
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
Katii [Usunięty]
Wysłany: 2006-11-06, 09:38
Goalkeper, jesteś wielki
a tak serio, to Janusz też ma niezły pomysł, jest tu ktoś, kto sie zna i mógłby opracować wstępny projekt, by można było zobaczyć, jakby to wyglądało?
no widze ze temat sie ladnie rozwija!
w sumie to widzialem to haslo juz taaaak dawno ale jakos nie przyszlo mi do glowy zeby to wykorzystać...
jesli chodzi o moje zdanie wydaje mi sie ze to super haslo! krotkie,na temat i przede wszystkim mowiace prawie wszystko!
Przecież w tle tego hasła/Renia..i cały świat się zmienia/ możemy zamieścić naszą renię
z naklejek klubowych.
Już bym chciał się napić kawki z takiego kubeczka. Może na zlocie się uda????
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum