Janusz, no to spotkamy się w sądzie (Patrz mój podpis )
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
dobra dobra tak sobie tylko żartuję, już nie będę bo jeszcze bana dostanę
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
Katii [Usunięty]
Wysłany: 2006-11-07, 15:58
nie no, w sumie to masz prawo Twój tekst w końcu, jednakże jest rewelacyjny
yyy ten tego tak żarty żartami z tym wykorzystaniem mojego podpisu, ale czy dobrze domniewam że przez wykorzystanie go otrzymam wszystkie gadżety gratis
Nie no blondas nie pękaj żartuję sobie tylko, zapłace tyle ile będzie trzeba za to co sobie zamówię. Przecież nie będę kogoś narażać na koszty.
W zasadzie masz rację, renówkowy żółty jest intensywniejszy.
Początkowo tak zrobiłem, ale poprawiłem na słabszy ponieważ był zbyt duży kontrast pomiedzy wielkim "25" a resztą obrazka. Zamysł był taki, aby najbardziej było widoczne hasło, ale i zazanaczenie "25"- nienachalne, ale widoczne. Załatwia to rozmiar.
A jeśli przyciemnisz "25", aby zmniejszyć kontrast w stosunku do mocniejszego żółtego- za bardzo według mnie rzuca się w oczy w stosunku do czarnego hasła, którego nie da się przyciemnić, bo jest czarne.
Jak chcesz, to prześlę Ci to w Corelu i sobie poróbujesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum