Proszę bardzo. Przesłałem. Jeden plik dostajesz w oryginale, drugi w krzywych- na wypadek gdybyś nie miał czcionek w systemie. Powodzenia.
Nota prawna
hehe. Zezwalam na obróbkę mojego projektu, choć jest niemile widziana. Bezwarunkowa akceptacja- to jest to, co tygryski najbardziej lubią.
Z wyjątkiem sytuacji jeśli po poprawce będzie ładniej.
_________________ Swoimi wypowiedziami nie zamierzam nikogo obrazic. Pamiętaj jednak, że mam prawo do własnego zdania i zamierzam je wyrażac publicznie. Jeśli Ci się nie podoba nie musisz wcale go czytac.
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Za taką cenę to kubek (zwłaszcza duży) pewnie będzie pusty.
Mam jakiś nieznany problem z umieszczaniem załączników graficznych.
Dlatego tekstowo poprawię.
Z tym żółtym- to można przyciemnić i będzie lepiej. Konrad ma rację.
W corelu
R: 255
G: 245
B: 0
C:0
M:0
Y:100
K:0
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
mel [Usunięty]
Wysłany: 2006-12-07, 17:26 banerek
no taki banerek na glajcie o wymiarah 2,50 metra na 90 cm czujecie
Z tym latającym banerkiem to niegłupia sprawa. Gdyby w ten sposób zareklamować
nasz fanklub na zlocie we Francji to dopiero by zabojadom oczy z orbit wyszły
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum