Maciek R4 z PIKUR'a robi kalendarz jako kolejny gadzet i zbiera fotki renowek wiec moze przy okazji jemu wyslac jakies ladne fotki? Z tego co pisal to czeka na zdjecia przez 2 tyg. jeszcze. Przydaloby sie zeby R25 sie znalazla na tym kalendarzu i to godnie reprezentowana
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
Ostatnio zmieniony przez Tombog 2006-11-14, 11:41, w całości zmieniany 1 raz
no to szybko dawajcie co kto ma.
co do tapetek- zostanę samozwańczym moderatorem.
co do reprezentacji w kalendarzu- trzeba będzie zrobić jakieś szybkie głosowanie.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imiÄ™ Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
hehehehehe, doooobre Janusz, ale nie wiem czy dobrze zrozumiałem . To ma być kalendarz z renówkami, czy zabytkami starożytnej Polski ?
Uparcie proponuję jedyne, nadające się do tego zdjęcie jakie widziałem na naszym forum:
http://www.renault25.eu/album_page.php?pic_id=337
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
R25: 2,2/2,5 TX/V6Turbo J7T/Z7U B29E/B29G 86?/90
Wysłany: 2006-11-14, 20:30
A ja proponuje, zeby Janusz jeszcze jakies super zdjecie swojej machnal.. i bedzie PH1 i PH2... faza druga troche sie rozni od jedynki i to widac nawet dla laika na pierwszy rzut oka:)
_________________ The two most common elements in the universe are Hydrogen and stupidity.
Harlan Ellison
kidalapiotr [Usunięty]
Wysłany: 2006-11-14, 22:17
A co myslicie o tych zdjeciach wouezza co nam przedstawial swoje Renie?
Niestety nie mam tak ładnych zdjęć jak ta fotka Blondasa. Najlepsze moje już są w albumie i każdy może ocenić- technicznie bardzo dobre, ale plener przeciętny. A chodzi o obrazek. Ten sam argument przeciwko zdjęciom wouezzy.
Poza tym nie wiem czy w tym kalendarzu jest miejsce na więcej niż 1 fotkę R25. Chyba ma być poświęcony wszystkim renówkom.
Tak, w kalendarzu jest 12 miesiecy w zwiazku z czym miejsce jest ograniczone Zapewnie nie bedzie tak, ze kazdy model jest na oddzielny miesiac bo renowek za duzo
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
Ostatnio zmieniony przez Zulus 2006-11-16, 00:17, w całości zmieniany 1 raz
No to pozamiatane Myślę, że nie ma co się dalej rozwodzić nad tematem.
Panie prezesie, prosimy o dostarczenie fotki do PIKURA w najlepszej posiadanej jakości. Niestety, ale nikt więcej nie może przekazać praw do publikacji tego cudownego zdjęcia.
tym bardziej, że nie wiadomo jaki ma byc rozmiar w druku na tym kalendarzu.
ale może zaryzykować?
albo dowiedzieć się u pikurowców jaka minimum rozdzielczość ma być.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum