Panowie, konkrety, konkrety, bo pięć stron tematu i nie wiele z niego na razie wynika. Proszę powstrzymywać się od dygresji, uszczypliwości itp. Do dnia 15.11.2006. czekam na zgłoszenia chętnych ( tylko PW). Po tym terminie zastanowimy się czy robimy zlot czy nie. N
Nie zaśmiecajmy poważnej dyskusji i nie bawmy się w polityków
[ Dodano: 2006-11-16, 12:57 ]
Pokoje zarezerwowane. Koledzy Lloyd i Suvis, proszę o potwierdzenie przybycia. Nie rezerwowałem wam noclegów, gdyż nie zadeklarowaliście się na 100%.
Wszyscy pozostali, niezdecydowani mogą liczyć na nocleg bez rezerwacji, ale wiecie jak jest.
w mojej reni wlasnie sie zepsula oska ale mam nadzieje ze zdaze ja naprawic do wyjazdu
no i po zlocie! tak czekalem czekalem i znow musze czakac na nastepny zlocik jakis
pozostaje miec tylko nadzieje ze wkrotce znow cosik rozkrecimy
dziekuje wszystkim a przybycie i wspaniala zabawe
ja też dotarłem w końcu do domu-Renia się dzielnie spisała, nakręciła w sumie 2150km
w drodze powrotnej odwiedziłem Gzarę w Nałęczowie/ jeszcze raz wielkie dzięki za naleśniki
z mąki kukurydzianej i extra herbatki/
atmosfera na zlocie -kapitalna, pogoda i widoki też.Dobrze że są fotki-będzie co wspominać
zimową porą
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
my sami już się pogubiliśmy ,kto jest , kto powinien być , a kogo nie ma
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
nasz wspanialy kolega Tomala wpadl na super pomysl i wyprodukowal nam naklejki zlotowe
obecni na tym zlocie poza kolega Januszem z Kolobrzegu ktoremu osobiscie wrecze ową naklejke proszeni sa o podanie mi na PW swych adresow o ile nie podali ich w temacie "klubowa baza adrsowa"
a tak sie prezentuje naklejeczka na mojej reni
prawda ze fajna??
Tomek! 6 za inicjatywe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum