To ja też coś dodam tak, żeby było śmieszniej ... tak na dobry początek... fotke zmienie jak dostane najnowsze zdjęcia... narazie tylko moja facjata
Jeśli chodzi o zdjęcie tej piękniejszej połowy to znajdziecie ją tutaj...:RENIA KONRADA
Jak obiecalem dodaje kolejną fotke:) z zeszłego czwartku..:0
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
Ostatnio zmieniony przez Konrado 2006-10-20, 17:08, w całości zmieniany 1 raz
.TO JA Z MOJĄ CHOCIAZ NIE CAŁĄ RODZINKĄ .fotka jak wiekszosc zauwarzy pochodzi ze zlotu z sulejowa.po nizej zdiecia mojej reni .to są pierwsze fotki jakie zamieszczam na forum mojej nowej reni. w koncu sie nauczyłem wstawiac zdiecia fotosik jest super polecam.
Ostatnio zmieniony przez maveras 2007-02-13, 10:43, w całości zmieniany 1 raz
w albumie ze zlotu w sulejowie. Ale dla potomności
_________________ Swoimi wypowiedziami nie zamierzam nikogo obrazic. Pamiętaj jednak, że mam prawo do własnego zdania i zamierzam je wyrażac publicznie. Jeśli Ci się nie podoba nie musisz wcale go czytac.
Hmmm, a nie prościej mieć avatara ze swoją facyjatą ? Wtedy osoaba jest kojarzona z postami, a konia z rzędem temu co będzie tu zaglądał za powiedzmy miesiąc.
No, ale żeby nie być w poprzek to proszę. Oto moja facyjata :
http://www.renault25.eu/album_page.php?pic_id=576
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Oto moja gęba wkomponowana w... I mój ulubiony bolid.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum