a co powiecie na date zlotu ktora mozemy zlozyc z nazwy modelu renaulta ktorego kochamy??? i tak.... renault 25. czyli dodajemy 2+5=7 siudmy miesiac roku to lipiec. 25 to moglby byc dzien. sprawdzilem to poczatek tygodnia! wiec w weekend przed lub po tym terminie! co do rejonu to mysle iz bory tucholskie to idealne miejsce! jest las ,sporo jezior a i pagorki sie znajda! ... pozdrawiam wszystkich .blondas
No mi w tym roku ten termin nie podchodzi zupełnie.
Mam natomiast propozycję, aby zlot przygotować na przyszły rok i opatrzyć go innymi atrakcjami. Może przy okazji np, jakiegoś większego koncertu, albo innej dużej imprezy plenerowej. Prawdę mówiąc poczyniłem już w tym kierunku pierwsze rozeznania, ale chciałbym wiedzieć, jakie jest wasze zdanie. Czy chcecie się tylko spotkać i pogłaskać swoje renie, czy poza tym dobrze się pobawić i dać jeszcze radość innym.
R25: 2,2i, GTX, J7T, B29E, składak 94
Wysłany: 2005-06-22, 15:18
Myśle że pomysł nie jest zły.
Będzie możliwość poznania się, wymienienia doświadczeń i opinii na temat SUPER samochodzika.
A w wolnych chwilach troszkę rozrywki nie zaszkodzi.
Ja już powinieniem spokojnie podszykować swoje maleństwo.Ciekawe czy inni forumowicze będą mieli podobne zdanie.Lepiej coś zorganizować z dopięciem na ostatni guzik niż na łapu capu. Pomysł spotkania był mój ale teraz widze, że jest już mało czasu i nie wszyscy będą mieli możliwość przyjazdu.
Tak mi jeszcze do głowy wpadło, żeby zaprosić posiadaczy pozostałych modeli flagowych Renault, czyli Safrane i VelSatis. Ich też nie jest takie stado jak posiadaczy polonezów czy choćby R19 nawet i mogło by to być ciekawe spotkanie ludzi z jednej linii produktów Renault. My poznalibyśmy nowsze produkty, a oni prototypy swoich.
R25: 2,2i, GTX, J7T, B29E, składak 94
Wysłany: 2005-06-22, 15:53
Mam jednego znajomego co ma Safrane ale nie jest zabardzo zadowolony z niego. Jakos tamten model im się nie udał, nie dopracowali go,konstrukcja jest przeciązona i bywają problemy z ramą.Ale to tak na marginesie.
Ogólne koncepcja nie jest zła.Wiadomo Admin ma głowę na karku.
Zwierzak [Usunięty]
Wysłany: 2005-06-22, 18:06
No tylko ten termin hmmmm na początku lipca mi nie pasuje. ;(
A kto pisał o początku lipca ? Ja zrozumiałem, że propozycja dotyczyła 25 lipca.
Zwierzak [Usunięty]
Wysłany: 2005-06-22, 22:43
Hmmm chyba mialem jakąś pomrocznosć Jasną.
Mariusz [Usunięty]
Wysłany: 2005-06-27, 10:21
Myslę że jednak lepszym terminej jest przyszły rok, można sobie spokojnie poplanować urlopy i co najwazniesze dopieścić nasze samochody. W końcu nie oszukujmy się to renie mają być podziwiane na tym zlocie. Poza tym rok czasu pozwoli na przygotowanie zlotu z prawdziwego zdarzenia. W końcu ma to być pierwszy zlot R 25 w Rzeczypospolitej, rzecz nie pospolita, dlatego musi być przygotowany. Niektórzy z nas przejadą pare setek kilometrów zeby wziąść udział w zlocie. Co prawda pare setek kilometrów dla reni i kierowcy to nie duzo ale zawsze coś.
przyznam sie ze zaglosowalem za zlotem w tym roku ale po przeczytaniu tego i owego zmieniam zdanie! to fakt! jesli to ma byc pierwszy zlot musi byc super! w niedziele jade do takiej malej wioski kolo zlocienca (woj zachodnioporskie) na poj. drawskim obejrzec wielki osrodek z domkami, campingiem , czysta woda, plazami i atrakcjami wodnymi wszelakiego rodzaju! znajomi ktorzy tam czesto bywaja, jezdza z malymi "szkodnikami" wiec i dzieci sie nie powinny nudzic jesli mi sie spodoba ,zglosze kandydature owego osrodka na zlot! poza tym popytam o to i owo....
Cze
luknijcie sobie ta stronke www.renault25v6.tk
Moze i kiedys u nas uda sie zorganizowac taki zlocik jak na zdjeciachna tej stronce
zdjecia znajduja sie w
section-renault
ide sie zalozyc o kazda kase ze i w polsce wszystko sie uda jesli sie czegos tylko mocno chce! jak pisal Tombog... w kupie sila.... drukujcie ulotki z forum wrzucajcie kazdej napotkanej reni nie oszukujac samych siebie i za rok moze 2 zobaczymy
potrzeba tylko szczerze sie zaangazowac i beda efekty...
zaklad???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum