Wysłany: 2006-12-28, 21:20 TOP 10 filmow z poscigami
jakie ogladaliscie najlepszse waszym zdaniem filmy z poscigami samochodowymi???
moje typy to
1.Ronin
2.Blues Brothers
3.maximum ryzyka
4.filmy z Żandarmem
5.Golden Eye
a może TAXI by trzeba było dać do tego, później Bad Boys II, The Island
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
R25: 2,2/2,5 TX/V6Turbo J7T/Z7U B29E/B29G 86?/90
Wysłany: 2006-12-29, 21:55
Blues brothers rzadza pod wzgledem poscigu:)... ale ogolnie jesli chodzi o haslo "samochody w filmie" to drazu kojarzy mi sie:
Taxi -najlepsza jedynka potem 2 i najgorsza byla 3
New York Taxi -plagiat i prawie to samo co jedynka taxi, ale niemniej jednak film mi sie podobal
Szybcy i wsciekli
Transporter (Kurier)
Wiem, ze w kazdym z tych filmow byl nie jako "bajeczka", ale przyjemnie sie je ogladalo.
_________________ The two most common elements in the universe are Hydrogen and stupidity.
Harlan Ellison
tego ostatniego nie ogladalem
kto tam gra i wogole o czym jest ten film???
to taka amerykańska wersja sexmisji ale też jest tam dużo facetów raczej fantastico ale jeden pościg jest kozacki
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
Taaak, wszystkie w/w filmy mają coś w sobie. No a co powiecie na kultowy "Mistrz kierownicy ucieka" ?? Było w nim kilka fajnych scen a i fabuły nie zabrakło, o co trudno ostatnio w filmach akcji
Wysłany: 2006-12-31, 16:17
"Mistrz kierownicy ucieka" - o rany, ogladalem ten film jako maly dzieciak i nie wiem czy to nie od niego zaczela sie moja pasja do sterowania duzymi zabawkami na 4 kolach:)
Ah ogladajac ten film marzylem o transamie z cb radiem - moze dlatego kocham toczyc sie po drodze Renia z CB radiem:)
_________________ The two most common elements in the universe are Hydrogen and stupidity.
Harlan Ellison
nooo, taaak.
że tez na to nie wpadłem.
ganiajÄ… siÄ™ swietnie- i ten shelby.....
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imiÄ™ Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Katii [Usunięty]
Wysłany: 2007-01-21, 13:40
60 sekund,
Bullit,
Ronin
Szybcy i Wściekli - tylko część pierwsza
Najlepszy- choć krótki jest pościg z pierwszej sceny "Pół żartem- pół serio"
Sceneria i samochody z 1929 r. Czas prohibicji. Policja ściga karawan wypełniony gorzałką i gangsterami. Co za emocje....
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imiÄ™ Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum