jako ze nie moge sie juz doczekac dyskusji na ow temat a cel w zyciu trzeba jakis miec proponuje zajac sie juz przynajmniej dyskusja jak nie organizacja ....
sprawdzcie kiedys wy czy wasze dzieci maja ferie zimowe i moze bysmy uskutecznili to co sprawilo tyle frajdy rok temu....
kilka zdjec dla przypomnienia http://www.renault25.eu/album_cat.php?cat_id=13
no nie zawsze wszystko w zyciu wychodzi ale optymizm jest wskazany!
skoro nikt nic poza Konradem nie napisal w temacie jeszcze wiec moze sam cos zaproponuje!
2-4 LUTY 2007
co wy na to??
Ja chętnie prosperuję na zimowy spocik. Pytanie gdzie ???
Jeśli gdzieś na zachodzie Polski to byłbym w siódmym niebie
_________________ Swoimi wypowiedziami nie zamierzam nikogo obrazic. Pamiętaj jednak, że mam prawo do własnego zdania i zamierzam je wyrażac publicznie. Jeśli Ci się nie podoba nie musisz wcale go czytac.
z racji ze ma to byc zlot dla jak najwiekszego grona powinien to byc srodek Polski...
i blagam nie piszcie ze wam "za daleko" bo nigdy wszystkim nie dogodzimy!
jak ktos czuje ze da rade przyjechac to nawet 1000km nie gra dla niego roli
p.s.
czy poza Konradem i KRK 800 jeszcze ktos ma ochote na taki zlot??????????????
Ja tez chetnie bym sie wybral gdzies. Dzieci ani sam tez ferii zimowych nie mam wiec termin obojetny ale na dzien dzisiejszy ciezko powiedziec cos w 100%. Wstepnie jestem ZA.
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
Wchodzę i tyle.
Tylko zdrowie moje i rodziny może mnie powstrzymać.
Cholernie żałuję, że nie mogłem być w Polańczyku. Muszę powetować stratę.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
wstępnie jestem na TAK- ale do proponowanego terminu jeszcze prawie 2 msc.
-dla mnie to szmat czasu
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
witajcie!
jest juz po nowym roku, mamy pewne zawirowania zyciowe za soba wiec chcialbym odświeżyć temat ewentualnego zlotu zimowego!
czy pasowal by wam ten termin i oczywiscie czy macie ochote na taka impreze poza tymi co juz sie zadeklarowali wstepnie
gdzies w centralnej polsce zebym mial nie za blisko!
zeby tak przynajmniej bylo z 500km do przejechania bo jak zlot to zlot
moze byc Żabieniec jak rok temu albo jakas inna fajowa miejscowka jesli macie cos do zaproponowania
A mi tam pasuje miejscówka Chyba, że już leśniczego zamordowałeś za ostatni wyczyn
hehe walczyc o ogien i przenosic nasz ogien potrafimy wiec niczym nowym nas nie zaskoczy ja niestety nie wiem jak to bedzie mozliwe ze skusimy sie, tyle że ze sniegiem byłoby ciekawiej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum