R25: Turbo-DX B290 '91
Imię: Renia Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 24 Maj 2005 Posty: 1076 Skąd: Siedlce
Wysłany: 2005-08-28, 18:49 Kierunkowskazy
Czy u Was tez tak jest ze gdy mam przekrecona stacyjke w pozycje "akcesoria" to dzialaja kierunkowskazy? Nie mowie oczywiscie o awaryjnych bo to wiadome Zastanawiam sie czy "ten typ tak ma" czy ktos cos nakombinowal kiedys...
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
R25: 2,0 txe 1991 Pomógł: 11 razy Wiek: 41 Dołączył: 08 Sie 2005 Posty: 1354 Skąd: Nałęczów
Wysłany: 2005-08-29, 08:06
Radio kierunki i dmuchawa, choć jak miałem nie angielską wersje tylko normalną to nawiech chodził tylko przy włączonej stacyjce. Tak samo u angola można tylko raz zakręcić rozrusznikiem, gdy chce się drugi raz trzeba przekręcić kluczykiem i włączyć ponownie stacyjke. W normalnej tego nie było.
[ Dodano: 2005-08-29, 09:08 ]
Szkoda że szyby tak nie działają i jak wieczorem robi się chłodno i chcemy troche przymknąć to trzeba, włączyć stacyjke, i przerwa w radiu I cały nastrój jak w morde strzelił
wszystko sie da zrobic! ja sobie w SCENICU tak radio podpiolem ze mi gra zwsze swoja droga to jedyna rzecz ktora mnie w marce renault drazni... radio po kluczyku bleee...
R25: Turbo-DX B290 '91
Imię: Renia Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 24 Maj 2005 Posty: 1076 Skąd: Siedlce
Wysłany: 2005-08-29, 15:33
Co do radia to wszystko da sie zrobic, kolega ma w megance tak podlaczone ze moze sluchac bez kluczykow a jedyna ingerencja jaka trzeba bylo zrobic to kabelki od kostki wpiac z jednej pozycji na inna.
No ale odbieglismy od tematu Jesli chodzi o kierunkowskazy to juz wszystko jasne i dzieki za uswiadomienie mnie
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum