Jak to ma właściwie wyglądać? Spotykamy sie na torwarze, jedziemy, ognisko. OK.
Ale dlaczego jest napisany termin 2-4 lutego? Czy ktoś planuje tam nocować? jakieś kwatery w pobliżu? Zdaje się, że było coś o tym na forum, ale nie mogę znaleźć.
Ale to nieważne. Będę jeśli uda się środowa operacja mojemu ojcu.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Janusz- odległość Wa-wa Żabieniec , to przysłowiowy rzut beretem.Ale ci ktorzy
mają do pokonania ponad 500km musza raczej pomyśleć o jakimś spanku , bo pod chmurką
to o tej porze roku nieciekawo
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Tomala- zgadza się, ode mnie jest do Żabieńca 45 minut spoko jazdy. Ale chodzi o to, czy szykowac sie na delikatne spożycie, czy powrót do domu wieczorem...
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
zawsze mogłem na żonę liczyć. ale teraz ona zajmuje sie córką.
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
poniewaz zamowiony snieg juz zaczyna padac wiec wezcie tez sanki koniecznie jak rok temu!
bawimy sie wiekszosc soboty i ci co przyjada z daleka (Tomala,Blondas) takze w niedziele
Obym mógł się bawić. Jutro staruszek ma operację sercową. Jak się uda, to ja tez z daleka przyjadę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum