Wysłany: 2005-08-29, 14:09 logo naszego forum cd...
wybierajcie.... czy na przezroczystej folii czy jakis kolor
[ Dodano: 2005-08-29, 15:13 ]
istnieje mozliwosc zeby to co w tym poscie jest zolte bylo bezbarwne jak proponuje czesc forumowiczow lub mialo jakis kolor! pozwole sobie zaglosowac jako pierwszy ...jesli tlo bylo by bezbarwne oczywiscie nadruk musial by miec rozne odcienie coby byl widoczny rowniez na ciemnych lakierach naszych renatek
ja jestem za tlem bezbarwnym + wersja i gorna
[ Dodano: 2005-08-29, 15:16 ]
a poniewaz wyjezdzam 1 wrzesnia na jakies 2 tygodnie moze krocej ,sam proces produkcji odbedzie sie kolo13-14 wrzesnia tak zeby zdazyc na zlocik 24 wrzesnia w Kazimierzu
czesc blondas
jak juz mówiłem przeźroczysty jak najbardziei -i tak jak mówiz w ruznych odcieniach z wiadomyh powodów
ale zółty tio chbya jak juz mówiłem za bardzo pstrokaty jak na mój wóz
tak blondas. ja jestem za przesroczystą wersia w dwóch oidcieniach jasnym i ciemnym ( zeby widac bylo i na ciemnym i na jasnym.
tak ze moje zdanie juz znasz
Co do kolorystyki to przezroczyste tlo bedzie lepsze no i oczywiscie dwie wersje kolorystyczne literek. Jesli chodzi o wyglad to na poczatku bylem za wersja pierwsza i chyba nadal tak zostanie (jednak druga wersja tez mi sie zaczela podobac ale juz nie bede mieszal )
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
Przeźroczyste tło i wersja pierwsza, a może druga?? nie nie nie jednak pierwsza.. choć może jak się zastanowię to druga, ale pierwsza jest..., no ale druga też nie gorsza. Ponieważ podobają mi się obie ja się dostosuję i nie będe narzekać. Panowie głosujcie
R25: 2,2i, GTX, J7T, B29E, składak 94
Wysłany: 2005-08-30, 14:42
Ja jestem za wersją 1-szą (czylli kocie oczki) i na przezroczystym tle. Dla mnie jasna wersja kolorystyczna.
Tyle że ktos bedzie się musiał pokusić o podrzucenie mi do Wawy, bo jak wspominałem na spociku nie dam rady być.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum