A moje nadzieje rosną delikatnie. Do końca tygodnia bedę wiedział. Po 9-cio godzinnej operacji ojciec jest już na bloku pooperacyjnym. trafił tam zaledwie poł godziny temu. czekam na dalszy rozwoj wypadków.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
No cóż powiem tak..
Jak większość wie sprzedałem ukochaną Renate (musiałem żona kazała). Jako osoba zmotoryzowana nie mogłem obyć się bez czterek kółek i stałem się posiadaczem młodszej siostry naszych superlimuzyn. Niestety wiązało sie to ze znacznymi nakładami pieniężnymi i duuuużym obciążeniem i tak już przymałego budżetu domowego. W przyszłym tygodniu będe wiedzial dokładnie czy coś na koncie zostało i wtedy dam ostateczna odpowiedz. Nie ukrywam ze bardzo chcialbym sie tam zjawić ale czy tak sie stanie okaże się poo środzie.
W razie czego dam znać prezesowi smskiem. Pozdrawiam
Narazie kupiłem to takie stwierdzenie na wyrost... Mieliśmy wczoraj jechać sfinalizować transakcje ale facet musiał dłużej zostać w pracy i dzisiaj dopiero jedziemy. Jak tylko podpisze umowe od razu dam wam znać, wcześniej nie chce zapeszać :>
_________________ Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło...
ja to chyba sam będę jechał, wczoraj ten mój kumpel tez się wymówił - cała nadzieja jeszcze w Dekaemie
Wysłany: 2007-01-30, 14:24
ja się właśnie dowiedziałam, że mam egzamin w niedzielę...
ale jak rozsądnie zaplanuję czas, pouczę się wcześniej...
wszystko wskazuje na to, że choć na trochę, ale przyjadę
nie samą nauką w końcu człowiek żyje
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum