ja bym nie był taki sceptyczny. Zalogowałem pod www.renault25.cz Zaptyałem jednego kolesia o pewną rzecz w jego Reni po angielsku i on mi ładnie odpowiedział. Przyznam że strona trochę mało ma tematów i postów ale ma za to bardzo dużo zalogowanych użytkowników, którzy ją odwiedzają. A przyznam że taki inter-zlot byłby czaderski
_________________ Swoimi wypowiedziami nie zamierzam nikogo obrazic. Pamiętaj jednak, że mam prawo do własnego zdania i zamierzam je wyrażac publicznie. Jeśli Ci się nie podoba nie musisz wcale go czytac.
R25: 2,2/2,5 TX/V6Turbo J7T/Z7U B29E/B29G 86?/90
Wysłany: 2007-01-27, 12:40
Ale numer, wszedlem na ta strone czeska przed chwila i co widze... jakis koles z Irlandii sie zali ze jest tylko kilka sztuk w jego kraju:))) Juz napisalem do niego maila, moze uda sie sciagnac Irlandczyka na jakis zlot... w kazdym badz razie postaram sie z nim spotkac i zobaczyc Renie z kierownica po prawej stronie:)
Ale numer no.
_________________ The two most common elements in the universe are Hydrogen and stupidity.
Harlan Ellison
To prawda Tomek. Oni jednak nie darzą nas miłością, chociaż dla dobra marki a tym bardziej modelu to wcale się nie obraże gdy pominą ten wątek fochów
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
Tombog. Ja mu wyraźnie powiedziałem że jestem z Polski, zresztą widział mój login więc dokładnie wie że jestem z Polski i był bardzo miły
[ Dodano: 2007-01-28, 22:35 ]
pozatym jakby jakiś czech napisał mi po czesku z jakimś zapytaniem też niebyłbym mu w stanie odpowiedziec. Nie znam czeskiego. Dlatego jak ja bym napisał po polsku do jakiegoś czecha to wcale bym się nie zdziwił jakby nie odpowiedział.
_________________ Swoimi wypowiedziami nie zamierzam nikogo obrazic. Pamiętaj jednak, że mam prawo do własnego zdania i zamierzam je wyrażac publicznie. Jeśli Ci się nie podoba nie musisz wcale go czytac.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum