Wysłany: 2007-01-27, 20:08 RENAULT w prasie motoryzacyjnej
w nr 4 (2797) z 22 stycznia 07 roku taki artykul mozna bylo przeczytac w tygodniku MOTOR!
i ku memu zdziwieniu pierwszy raz pochlebne opinnie przewazaja
czyzby autor sam jezdzil renia??
a moze w koncu ktos postanowil prawde napisac ze nie taki diabel straszny!
osobiscie zawsze bylem dumny ze jezdze renaultem!
R25: 2,2/2,5 TX/V6Turbo J7T/Z7U B29E/B29G 86?/90
Wysłany: 2007-01-27, 20:39
Mnie to caly czas atakuja ludzie tekstami w stylu - "A co ty tak za tymi francuzami, nie lepiej jakiegos porzadnego niemca".
Ludzie!! przeciez niemcy tez sie psuja.
Jasne ze rozne autka mi sie podobaja i niemieckie tez, ale w zyciu nie zgodze sie na postawienie sprawy - francuskie sa do bani, a niemieckie cacy.
Tak w ogole to moj tata zawsze powtarza: "Francuzi zawsze bajerowali auta i mieli je wygodne, niemce sa sterylne i zimne" - zgadzam sie z nim, francuzi zawsze lubia jakis bajer dorzucic do samochodu, a to gadaczka, a to odpalanie na karte.
_________________ The two most common elements in the universe are Hydrogen and stupidity.
Harlan Ellison
Sprzeczność w sprzeczności poprzez sprzeczność ujęta
Francuskie auta są nawygodniejsze na świecie i nikt mnie nie przekona, że jest inaczej.
Sąsiad (właściciel BMW7) wiózł mnie niedawno moją renią (zaniemogłem pewnego wieczora ) i stwierdził, że jedzie się zupełnie jak jego furą, tylko u mnie są wygodniejsze fotele i czuje się jak pilot w kabinie beinga , a jak mu powiedziała, że drzwi nie domknął, to już szczękę miał na kolanach
No Comments
Nie wiem czy zauważyliście ale na tym zdjęciu co sa pokazane prtzednie fotele i kanapa jest błąd. Owszem zgodze się że fotele są od R21 ale kanapa od R25 bo w 21 chyba podłokietników nie było na tyle.
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
Raczej jest wszystko prawidłowo. Wzór tapicerki sie zgadza, boczki tapicerskie dzrzwi są inne niz w 25, szyba boczna nie dzielona i najważniejsze- chyba widać, że jest dzielona kanapa, czego w R25 nigdy nie było.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imiÄ™ Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Rychuluki [Usunięty]
Wysłany: 2007-02-04, 22:55
szopen napisał/a:
"Francuzi zawsze bajerowali auta i mieli je wygodne, niemce sa sterylne i zimne"
zgadzam sie z tym w 100% niemieckie samochody zazwyczaj są ciemne ponure, smutne i otacza w nich dobijający i przytłaczający z każdej strony plastik tak wyglada duża część niemców, a u francuzów chociażby u reni jasno przyjemnie wygodnie przyjemne wykończenie wnętrza. A powszechnie wiadomo że francuzi sa mistrzami w umieszczaniu najróżniejszych bajerów przydatnych i umilających życie(jazde) w samochodach. Chociaz przyznam że z początku sam byłem sceptyczny (bo części to się psuje bo wiele innych) co do francuzów to teraz powiem że byłem (młody i głupi) w błędzie
Ostatnio zmieniony przez Tombog 2007-02-05, 12:36, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum