coś admin ma smętne zdjęcie... Taki "frasobliwy" ... Pewno te bazgroły nasze go przejęły... <rotfl> albo stany naszych wraków (czytaj: samochodów... ).
hihihi no coś do ręki bym Ci włożył ...
tak żeby było weselek... np: wiązkę kabli, lub żebyś patrzył w stacyjkę... ale wzrok jak u lenina - ma ogarniać nie tylko stacyjkę czy te kable...
Nie grałem już jakieś 10 lat, i w końcu stwierdziłem, że pora sobie przypomnieć i kupiłem nowe wiosło. Okazało się, że coś tam pamiętam, ale zanim na powrót zmontuję kapelę, to trochę czasu minie. Chyba, że znajdą się muzycznie obdarzeni inni użytkownicy renatek. Zawsze można takią renatkową kapelkę zrobić. Będziesz Zwierzak ojcem chrzestnym takiego zjawiska Czekam więc na propozycje
Wysłany: 2005-07-02, 12:00
No ja gram trochÄ™ na gitarce.. mam akustyka w domu;) ale to takie naprawdÄ™ troszkÄ™ plumkam od tak tylko dla siebie .... hihi jestem poprostu anty talenciem muzycznym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum