Gzara- Ja mam J7R i jest to na pewno 1995 ccm. Aparat wyglÄ…da u mnie tak:
natomiast Wojtek759 ma J7T i według mnie jest to 2165ccm, ale podejrzewam, że on ma zasilanie gażnikowe, a nie jak u nas wtrysk.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imiÄ™ Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Ja nie napisałem, że wszystkie 2,2 są gaźnikowe. Po prostu wydaje mi się, że ten Wojtka759 taki jest.
Niech się wypowie Wojtek, albo poda zdjęcie całego silnika.
Zdjęcia oczywiście mogę zrobić, ale nie wiem, czy to zgodne z tematem- czy by nie wydzielic, albo na pw.
Moge też tu umieścić...
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
R25: 2,2/2,5 TX/V6Turbo J7T/Z7U B29E/B29G 86?/90 Pomógł: 3 razy Wiek: 40 Dołączył: 26 Sie 2005 Posty: 497 Skąd: Radom
Wysłany: 2007-02-02, 19:01
Cos mi sie wydaje Wojtek ze masz taki silnik jak ja mialem... i zreszta mam nadal.. 2,2 masz nawet ta sama wrsje w ktorej on siedzial GTX
_________________ The two most common elements in the universe are Hydrogen and stupidity.
Harlan Ellison
Wojtek759 [Usunięty]
Wysłany: 2007-02-03, 11:03
ja to dopiero wchodze w serce mojej Reni więc jeszcze nie wiem o niej wszystkiego ale wazne że sie czaje w silnikach i obsłudze dlatego musze jej troche porobić drobnych modyfikacji do tego by mi sie przydała ksiązka lub jakaś instrukcja do tego Cara lecz niestety nie wiem gdzie szukac może miał byś jakieś namiary lub masz coś na kompa ?
[ Dodano: 2007-02-01, 19:35 ]
Jak byś janusz mógł porobić więcej zdjęć układu zasilania benzyną to byłbym ci bardzo wdzięczny
Napisz co chciałbyś zobaczyć- umieszczę jak szybko się da.
Wojtek759 [Usunięty]
Wysłany: 2007-02-04, 14:12
przydało by mi sie schemat podwozia o ile takie coś jest linka ręczny, bębny tylne osie itp
temat jeszcze aktualny, czy problem się rozwiązał ?
_________________ automat to fajna bryczka
Wojtek759 [Usunięty]
Wysłany: 2007-02-08, 06:55
No ja jak narazie rozebrałem obydwa bębny i zmodernizowałem ze smarowaniem włącznie ją przygotowane aby włozyć linke od ręcznego i jazda no oczywiście linka jest w drodze na zamówienie.. ale jeszcze bede przy nich robił więc pytaj jak coś
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum