No mi siÄ™ podoba
uważam, że pomysł jest super, tylko jak go zrealizować
w przypadku np. kiedy użytkownik ma wpisane lublin/warszawa
myślę że jednak jakieś rozwiązanie by się znalazło
czekamy na opiniÄ™ Tomboga
jak ktos nie wie gdzie jest kolobrzeg niech sobie mape kupi
to nie jest tak że ktoś ma nie wiedzieć tylko miło jest spojrzeć sobie na mapke i o tu jest jeden fanatyk tu nawet trzech itd... jak bede chciał jeździć po mijescowościach gdzie wrony zawracają to sobie GPS kupie
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
No jak nie słuzy... mozna się trochę geografii polski nauczyć, jak się popatrzy
Pozatym ja dalej uważam że to jest fajna sprawa... nie przekonałeś mnie
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
R25: 2,2/2,5 TX/V6Turbo J7T/Z7U B29E/B29G 86?/90
Wysłany: 2006-03-14, 17:24
Oj czy odrazu musi wszystko do czegos sluzyc... czasami cos jest fajne i poprostu nam sie podoba:).... a zobaczcie jaki wypas jest tutaj:) http://www.frappr.com/radiodefendingclub
_________________ The two most common elements in the universe are Hydrogen and stupidity.
Harlan Ellison
ta mapka to fajna sprawa, wiekszosc ludzi jest wzrokowcami i latwiej wpada w oko taka mapka niz nazwy miejscowosci (wiem z wlasnego doswiadczenia ze czasem sie nie zna nazw miejscowosci ktore sa w najblizszej okolicy )
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
_________________ Swoimi wypowiedziami nie zamierzam nikogo obrazic. Pamiętaj jednak, że mam prawo do własnego zdania i zamierzam je wyrażac publicznie. Jeśli Ci się nie podoba nie musisz wcale go czytac.
R25: 2,2/2,5 TX/V6Turbo J7T/Z7U B29E/B29G 86?/90
Wysłany: 2007-02-03, 12:41
Ta mapka do ktorej dalem link powyzej jak widze jest prosta w zrealizowaniu. Wystarczy kliknac "create map" wpisac kilka rzeczy i wkleic kod na strone.. Moze jak odpowiednia osoba ) znajdzie chwile czasu to poeksperymentuje, zobaczymy:)
_________________ The two most common elements in the universe are Hydrogen and stupidity.
Harlan Ellison
to może niech ktoś wejdzie na forum krewniaków, tam mają normalnie mapkę w menu, i jak chce się ktoś dodać na taką mapkę to tylko w profilu wpisuje nazwe miasta, pokazują się wszystkie o tej samej nazwie + województwa i wybierasz odpowiednią dla siebie. Klikasz ZAPISZ i po kłopocie.
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum