R25: 2,2/2,5 TX/V6Turbo J7T/Z7U B29E/B29G 86?/90
Wysłany: 2007-02-04, 16:09 Spot Lublin 2007
Jako ze mam jedna z niewielu okazji spotkac sie z Wami.. proponuje jakies spotkanko.
Niestety termin jest dla mnie wymuszony przez czynniki wyzsze - 9 Marca (Piatek)
Proponuje kolo 17 np spotkac sie pod zamkiem w Lublinie, a potem... wlasnie, moze przejazd nad zalew i jakis grill itd?
Wiem ze piatek moze komus nie pasowac, ale niestety jesli sie nic nie zmienic w sobote juz nie bede mogl sie z wami zobaczyc.
Kto moze w piatek sie zjawic w Lublinie?
_________________ The two most common elements in the universe are Hydrogen and stupidity.
Harlan Ellison
Wojtek759 [Usunięty]
Wysłany: 2007-02-04, 16:14
Ja oczywiście jak już zapowiadałem będę na pewno i coś sie pokmini dalej aby było oki i miło oczywiście jakieś kiełbaski by się zdały
szopen- a może warto odebrać osobiście z Kołobrzegu i zrobić tego spota ??
Teraz jest już polącz. lotnicze Irland-Gol. ,a z tad do Kołobrz. mogę cię zawieżc
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
jemu to by siÄ™ chyba przydala na powitanie taka zywa Renata
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
R25: 2,2/2,5 TX/V6Turbo J7T/Z7U B29E/B29G 86?/90
Wysłany: 2007-02-06, 21:56
Kurde no genialny pomysl, gdyby nie to ze kurde mam juz bilety i przed chwila sprawdzalem sa wyprzedane bilety na moj termin://
Szkoda ze jak kupowalem bilety nie wiedzialem ze bede z Kolobrzega odbieral Turbo:// Choroba no teraz to troche sie zasmucilem, genialnie wprost by bylo.... no nic jak jakism cudem sie uda kupic bilet to tak zrobie.
Tomala.... no juz czeka taka co prawda nie Renia, ale zywa:P
_________________ The two most common elements in the universe are Hydrogen and stupidity.
Harlan Ellison
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum