Wysłany: 2007-02-06, 12:46 Ogolnopolski Zlot Milosnikow Renault "Borki 2007"
Witajcie
W skromnym imieniu organizatorow , oraz calego klubu PIKUR .
Mam wielki zaszczyc zaprosic Was - FanKlub SuperLimuzyny - na zlot ktory odbedzie sie w terminie 25-27.V.07.
Wszelkie informacje i zapisy na zlot znajdziecie na stronie www.klubrenault.pl - wyskakujace okienka musze byc aktywne
R25: 2,2/2,5 TX/V6Turbo J7T/Z7U B29E/B29G 86?/90
Wysłany: 2007-04-24, 20:05
OK to kto sie wybiera?
Ja zrobie wszystko zeby zdarzyc w Diablicy zrobic kilka rzeczy i nia przyjechac robic konkurencje Blondasowi:)) A jak nie to przyjade granatowa... ale przyjade:)
Moze w ogole spotkamy sie np w Tomaszowie Mazowieckim (osrodek jest na mapie pod tomaszowem 5km od niego) i wjedziemy zwarta ekipa???
_________________ The two most common elements in the universe are Hydrogen and stupidity.
Harlan Ellison
niestety ale tak. Ostatnimim czasy wpadl mi do glowy pewien pomysl i wlasnie jestem w okolicach miedzy planowaniem a wdrazaniem tego w zycie i to pochlonie moje marne grosze ze studenckiego portfela
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum