jest to problem z podłączeniem do serwera smtp, odpowiedzialnego za wysyłanie powiadomień na maila i nowym poście w wątku. Prawdopodobnie przeciążenie chwilowe serwera smtp. Ja nie zauważyłem takowego komunikatu dzisiaj, ale zdarzało mi się widzieć go wcześniej. Nic złego się nie dzieje, jeśli pojawia się sporadycznie.
Nawet TEN post przeszedł po tym błędzie. (edytowałem po sprawdzeniu)
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imiÄ™ Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
dzisiaj pierwszy raz od kiedy jestem na forum spotkałem się z tym błędem.
_________________ Swoimi wypowiedziami nie zamierzam nikogo obrazic. Pamiętaj jednak, że mam prawo do własnego zdania i zamierzam je wyrażac publicznie. Jeśli Ci się nie podoba nie musisz wcale go czytac.
Hmmm, chyba się uporałem z problemem, choć u mnie ten komunikat wyskakiwał tylko przy wysyłaniu PW .
Proszę o potwierdzenie zniknięcia komunikatu.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
u mnie cały czas sie pojawia przy wysyłania na pw. a jesli chodzi o posty to sie zaraz dowiem jak wysle tego.
[ Dodano: 2007-02-06, 21:48 ]
u mnie cały czas sie pojawia przy wysyłania na pw. a jesli chodzi o posty to sie zaraz dowiem jak wysle tego.z postami jest to samo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum