Wysłany: 2007-02-12, 12:12
Myślę, że klubowy baner przy naszym stanowisku i tak jak napisał Tombog flagi po obu stronach banera to dobry pomysł. Co do drogi to jestem za etykietą na tylniej szybie samochodów z napisem Fanclub Renault 25 Polska. Nie wstydzę się, że jestem Polką,ale przemierzanie drogi na zlot z powiewającymi polskimi flagami uważam za nie uzasadnione i nie potrzebne.
Tombog napisał/a:
Dlaczego chcesz pisać POLOGNE ?? Ja bym napisał POLSKA. Nigdy nie widziałem w Polsce, żeby ktokolwiek z zagranicy napisał sobie FRANCJA, ANGLIA, czy NIEMCY. Niech się uczą prawidłowej nazwy naszego kraju
Jestem za!!!! Nigdy nie spotkałam się z tym aby obcokrajowcy pisali sobie cokolwiek po polsku będąc w naszym kraju...to my mamy manię dopasowywania się do innych...bądżmy po prosu sobą...Polakami
można połączyć nazwę rodzimą naszego kraju z tłumaczeniem na francuski i dodać do tego jeszcze rok lub datę tego zlotu
No a jak chcemy być mega podmiejsko odjazdowi - to zafundujmy sobie może tekie ptaszyska jak z reklamy Okocim Mocne Montowane na dach - pierwszy i ostatni wóz by miał obowiązek wożenia ...
Lub te orły jako mundurki hihihi - to był żart ofczywiście
hmmm chyba troche zboczylismy z tematu... Poki co skupmy sie na samej konstrukcji masztu i czy wogole cos takiego robic a jak juz to bedziemy mieli za soba to bedziemy sie martwic o ewentualna tresc.
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
Dlaczego chcesz pisać POLOGNE ?? Ja bym napisał POLSKA. (...) Niech się uczą prawidłowej nazwy naszego kraju
100% racji, ale nie wiem, czy taka nauka ma szanse powodzenia. Oni nawet z przetłumaczoną nazwą kraju myślą, że nie mamy dostępu do morza, a stolica to Praga.
Jak napiszemy POLSKA- gotowi pomyśleć, że przyjechaliśmy zza Uralu
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imiÄ™ Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
ja to bym raczej pomyślał o składanych tyczkach i naciągach, tak by baner był przy naszym
obozowisku a nie gdzieś na płocie lub drzewach
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Zgadza się Tomala. Pomyślałem o tym jakiś czas temu. Mogę zrobić taki stelaż jesli Blondas poda mi dokładne wymiary banera. A najlepiej jakbym go dostał na jakiś czas, to mocowania bym zrobił pod wymiar.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imiÄ™ Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
R25: 2,2/2,5 TX/V6Turbo J7T/Z7U B29E/B29G 86?/90
Wysłany: 2007-02-14, 19:53
Czyli co, zapominamy o malych flagach a robimy stelaz na baner, napisy na tylna szybe i to wszystko czy cos jeszcze kombunujemy?
Myslalem ze jak bedziemy te flagi robili to uda mi sie cos z tad zalatwic w temacie, ale widze ze jednak idea umarla:P - jesli moge jakos w czyms pomoc to dajcie znac.
_________________ The two most common elements in the universe are Hydrogen and stupidity.
Harlan Ellison
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum