I tylko o zaznaczenie tej przepaści jakosciowo- kulturalnej (nie bójmy sie użyć tego słowa) chodziło mi kiedy reaktywowałem ten temat.
To jest wartość, którą należy zachować. Ale byle kto R25 nie posiada.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imiÄ™ Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Szczerze to ja bym jeszcze wprowadził fartuszki szkolne i może jeszcze tarcze na ramieniu z naszym logo w czasie korzystania z forum
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
Katii [Usunięty]
Wysłany: 2006-11-10, 08:37
mundurki byłyby bardziej na czasie
to już nie epoka nylonowych fartuszków
Katii, właśnie to miałem na myśli tylko słowo "mundurki" z języka mi uciekło
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
Jako, że temat ucichł postanowiłem go odświeżyć...
Ostatnio, gdy mi się nudziło zainstalowałem sobie nowszą wersję przeglądarki mozilla firefox.
W tejże przeglądarce znalazłem opcję, która sprawdza pisownię i źle napisane słowo podkreśla na czerwono. Także jeśli ktoś ma problemy to podaje link. http://www.mozilla-europe.org/pl/products/firefox/
Zasysamy na dysk.. instalujemy... standardzik.
Uaktywnienie tej opcji:
Narzędzia-> Opcje-> Zaawansowane-> Ogólne-> Sprawdź pisownię podczas wprowadzania tekstu.
Pozdr.
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
Czy ja wiem ? tutaj poprawia na bieżąco wszytko co się pisze... ogólnie nie tylko na tej stronie i nie tym forum ale także w każdym innym miejscu w sieci... i jest wydaje mi się trochę bezpieczniejsza ( w sensie przeglądarki ) od IE... bo on nadaje się do przeglądania przez internet "Twojego, mojego "kompa hehe
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
Wojtek759 [Usunięty]
Wysłany: 2007-02-16, 19:56
u mnie od kiedy sie zalogowałem zawsze mi poprawiało na czerwono hehe
stach [Usunięty]
Wysłany: 2008-01-09, 19:32
Tombog napisał/a:
Baaaaardzo śmieeeeszne wiesz, baaaaardzo
No bardzo mnie to rozbawiło, bardzo
A tak poważniej: w 100% się z Tobą zgadzam
Pozdrawiam "doszłych" i niedoszłych magistrów, znaczy się tych, co nie walą jak popadnie
Prawy klawisz myszki i najeżdżamy na czerwone słówko np. takie słowko i lewym zatwierdzamy. Po sprawie Można skonfigurować myszę do swoich potrzeb.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum