R25: Baccara 2,9 V6
Imię: Rządówka Pomógł: 19 razy Wiek: 59 Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3687 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-02-06, 09:31 tablice rejestracyjne
W Łodzi na Brusie facet ma warsztat dorabia tablice - rózne - rejestracyjne też. Czarne i białe. Koszt niestety 55 zł za tablice. Jest identyczna tylko, że niebieski pasek i pl i flaga to naklejki. Podpisuje sie oświadczenie, ze wiesz że to nie jest tablica rejestracyjna. Oczywiście nie jest odblaskowa i nie ma hologramu. Ale polecam.
ponieważ wiele osób mnie pyta w mailach podaje adres i namiary
95-050 Konstantynów Łódzki, ul. Przygraniczna 16
łódzkie
Tel.: 042 2112336
Ostatnio zmieniony przez Adam 2009-07-27, 10:57, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Mój kolega, własciciel zabytkowego 126p w stanie kolekcjonerskim potrzebował uzupełnić sobie tablice czarne, bo stare miał jeszcze plastikowe. Fachowiec od Adama jest bardzo dobry. Widziałem dziś te tablice- pełen oryginał. Oczywiscie konieczny jest dowód rejestracyjny do wglądu i pokwitowanie odbioru. Ale produkt- doskonały, przynajmniej jesli chodzi o czarne, bo tylko takie widziałem.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
niechwalac sie to tego fachowca znalazłem Adamowi ja działałem na jego zlecenie, bo w pracy nie ma dostepu całkowitego do neta chciałme tylko przypomniec o "pomógł"
chętnie dałbym Ci punkt, ale niestety to może zrobić tylko autor tematu. a Adam rzeczywiście wspominał, że faktycznie to Ty znalazłeś ten namiar i nie przypisywał sobie zasługi.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
R25: MB S124 200TE 1991r.
Imię: messi Pomógł: 3 razy Wiek: 39 Dołączył: 08 Sie 2005 Posty: 2031 Skąd: LSW
Wysłany: 2007-02-18, 21:56
Z regulaminu.
Czym są punkty pomógł/pomogła?
Punkty pomógł/pomogła są formą uznania i nagrody dla użytkowników forum za poświęcony czas i udzieloną pomoc innym użytkownikom. Punkty pomógł/pomogła nie powinny być w żaden sposób egzekwowane przez użytkowników pomagających, są one dobrowolnym gestem.Sytuacja w jakiej można dawać punkty pomógł/pomogła jest najczęściej zależna od regulaminu bądź tematyki forum.
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
luk [Usunięty]
Wysłany: 2007-02-18, 22:02
Dodam coś troche nie zwiazanego z tematem. Nie polecam dorabiać prywatnie tablic (duża oszczędność na czasie) jesli zglosilo sie kradzież swoich. Bo jak sie miśki przyczepią to sie później ten czas i tak odstoi a ile się czlowiek na tlumaczy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum