no jak będziesz (może kiedyś prezydentem) to się da
blondas napisał/a:
a skoro Ci zre aku to znaczy ze masz kiepskie ladowanie...
albo rozrusznik się wiesza przy odpalania i za dużo prądu pobiera tak jak u mnie
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
Tak czytając to widzę dużo więcej plusów niż minusów.
Mówiąc o minusach mam na myśli względy ekonomiczne chyba, że ktoś dorzuci względy ekologiczne w końcu mamy ocieplenie klimatu i każda zapalona żarówka emituje jakieś ciepło no ale wracając do tematu- co mnie skłoniło do zagłosowania na TAK.
Bardzo często tak się zdarza iż w ciężkich warunkach pogodowych ( wieczór, padający deszcz) na naszych drogach są pacany którzy nie włączają świateł ( lub zapominają) i to jest dopiero zagrożenie jak nagle taki debil wyrasta nam przed oczami podczas manewru wyprzedzania. Inną sprawą to jest jazdka po lesie... czy tak pięknie widać ciemne autko? taaa jasne chyba oczami swojej duszy jak Konrad w wielkiej improwizacji
Dlatego uważam, iż nakaz jazdy na światłach cały rok napewno zmniejszy ryzyko występowania takich niebezpiecznych sytuacji na drogach.
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
Tu mnie trochę Janusz przekonujesz. Może uratuję jakiemuś idiocie życie ...
Bo jak nazwać kogoś kto wsiada do samochodu mając problemy ze wzrokiem.
Mówię o tych którym jakość wzroku pozwala "jako tako" prowadzić samochód. Bo nie można prowadzić samochodu jako tako.
Zadaniem kierowcy jest prowadzić na maksimum swoich możliwości. Każdy ma inne predyspozycje.
Dlatego nie odbieraj prawa do jazdy kierowcom o gorszej sprawnosci od twojej. Chyba nie każesz 80- latkowi siedzieć w domu tylko dlatego, że musisz poczekać az wejdzie na schody, a może nie daj Bóg potknie się, spadnie na ciebie, a ty biedaku sobie guza nabijesz? Chyba nie nazwiesz dziadka idiotą bo wyszedł z domu po zakupy? Trzeba seniorowi pomóc i przewidywać jego potknięcia dla własnego dobra.
Poczekaj z takimi sądami aż sam będziesz musiał założyć okulary . Pij dużo soku z marchewki. Podobno dobry wzrok na długie lata gwarantowany.
A i tak bądź pewien, że nawet ty wcześniej zobaczysz pojazd oświetlony od nieoświetlonego. Są sytuacje na drodze, kiedy te ułamki sekund są na wagę życia.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imiÄ™ Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
czytam, czytam..... i zastanawiam się czy krk800- chociaż nocą jezdzi na światłach??
A może ma jakiś cudowny noktowizor????
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Uuuu jak to miło. Zrobili ze mnie wroga publicznego nr 1 czyż to nie romantyczne
I zauważyłem że ok 50 % ludzi z naszej ankiety jest równie ułomnych co ja
Może coś w tym jest.
"To że jesteście większością to nie znaczy że macie rację" Josif Dżagaszwili
_________________ Swoimi wypowiedziami nie zamierzam nikogo obrazic. Pamiętaj jednak, że mam prawo do własnego zdania i zamierzam je wyrażac publicznie. Jeśli Ci się nie podoba nie musisz wcale go czytac.
I zauważyłem że ok 50 % ludzi z naszej ankiety jest równie ułomnych co ja
KRK800....to ze bronisz swego zdania, swiadczy tylko o Twej inteligencji a nie ulomnosci!!!!!
widac reszta glosujacych na nie ,nie potrafila lub nie umiala argumentowac swego zdania...
co innego ze Twoje argumenty w zaden sposob do nas nie przemawiaja...
a forum do tego jest zeby sie czegos od siebie nauczyc!
Wyprzedzając dziś jaką furę z naprzeciwka koleś jadąc bez swiateł dla mnie był wogóle nie widoczny, tak się przyzwyczaiłem przez okres zimowy dlatego tez myślę że to jest bardzo dobry pomysł
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum