jest taka moja ulubiona gazeta o starych samochodach!
nazywa sie
na 71 stronie widnieje info o naszym klubie! co prawda z mala literowka ale co tam?
dziekujemy sredecznie redakcji CLASSICAUTO za umieszczenie nas na tej liscie!
blondas, nie mieszaj się przecież Tombog jest prezesem
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
No cóż. Przyznaję się. Jestem prezesem... swojej reni, studia, mieszkania, serwerowni i jeszcze kilku innych miejsc. Proszę mnie jednak do prezesury klubu R25 nie mieszać
Goalkeper....to miało być zabawne..śmieszne, czy żałosne?A może to takie Twoje p...enie trzy po trzy bez zastanowienia nad sensem wypowiedzi!
Mogłeś przyjechać na zlot do Żabieńca....byłbyś w temacie kto jest prezesem!
a co za różnica kto - ważne, żeby o nas było słychać, żeby jak najwięcej posiadaczy R25 nas znalazło
To prawda co napisał Adam...Święta prawda!!!!
Tylko szkoda,że niektórym trzeba to tłumaczyć!!!!!!
Proszę o spokój!!!!! Blondas jest dożywotnio Prezesem Honorowym Klubu i już. Obecnym Prezesem jest Zulus, twórcą forum i administratorem Tombog ale to każdy użytkownik a w szczególności klubowicz jest odpowiedzialny za forum w tym za jego szerzenie pośród internautów i zmotoryzowanych.
O własnie. Gzara całą prawdę powiedział.
Ale przecież i nam i im chodzi tylko o dobro naszego Klubu (Tęcza).
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Oj, Agata, Agata, widzę że bardzo wrogo jesteś w kierunku mojej osoby nastawiona i zupełnie nie wiem dlaczego ?
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
Jesteś w wielkim błędzie...przeczytaj swój post i zastanów się nad nim....!
Na najbliższym zlocie( może Borki 2007?) piwko na zgodę musimy koniecznie wypić... Oczywiście jeżeli Ty się tam pojawisz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum