Wysłany: 2007-04-22, 21:25 Pierwsze sukcesy Fanklubu R25
Dzisiaj reprezentacja naszego fanklubu zaszczyciła swoją obecnością FRENCH DAY 2007’ – I-wszy REGIONALNY ZLOT MIŁOŚNIKÓW MOTORYZACJI FRANCUSKICH w Będgoszczy koło Szczecina.
Poza tradycyjnie dobrą zabawą, wywieźliśmy ze zlotu puchar za napiękniejsze auto marki renault oraz puchar za najpiękniejsze auto zlotu. Oczywiście oba puchary przypadły Blondasowi .
Dodatkowo w konkurencji "przejazd żółwia" uzyskaliśmy dyplom za zajęcie III miejsca. To zasługa Tomboga ( czyli mnie ).
Velsatis wylosował nagrodę dodatkową w postaci akumulatora.
Fotorelacja ze zlotu w albumie.
A Tombog rzeczywiście wlókł się niemiłosiernie- Blondas, który jechał za nim myślał, że Tombog stoi.
Gratulacje dla wszystkich laureatów.
Nie chwaląc się byliśmy tam najliczniejszą zorganizowaną grupą i byliśmy widoczni. Szkoda, że nie mieliśmy ze sobą banerka klubowego
I prócz naszych- nie było ani jednej "dwudziestkipiątki".
Było suuuuper. Dzięki dla Agaty i Blondasa...!!!
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No ale w sumie to było pewne wkońcu jesteśmy chyba najbardziej zorganizowanym klubem renault w polsce A ty Janusz byłeś Monaco ??? Bo szczerze ja bym ci dał pierwsze miejsce. Nie umniejszając nic Blondasowej agacie (mówię o autku dlatego z małej ) to Ph 1 ma taki fajniejszy klimacik dużo bardziej indywidualny. Ale z drugiej strony agatka jest bezkonkurencyjna
Moje gratrulacje Blondas pewnie teraz z domu nie może wyjść bo prasa czeka przed furtką
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
Gratulacje dla blondasa .
to jest dopiero motywacja do dalszego wysiłku.
Ja tak pożałowałem ze mnie nie było i z nerwów dzisiaj kupiłem farbe na podmalowanie mojej reni zeby było wszystko w jednym kolorze.
Mysle ze następnej takiej imprezy juz nie odpuszcze.
Maveras-szykuj się na Borki pod koniec maja.Możemy sie spotkać na trasie i jechać razem
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
A ty Janusz byłeś Monaco ??? Bo szczerze ja bym ci dał pierwsze miejsce. Nie umniejszając nic Blondasowej agacie (mówię o autku dlatego z małej ) to Ph 1 ma taki fajniejszy klimacik dużo bardziej indywidualny.:
Nieobecni nie mają racji.
Jak był konkurs, to my byliśmy już w drodze powrotnej. Musiałem w pon. być w pracy, a i tak zajechaliśmy z dzieckiem do domu ok. północy.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum