nie mógł wyjść z domu, bo prasa na niego czekała przed domem, chyba się jakoś wydostał no i jak już się wydostał to teraz nie może wrócić (przez prasę) i skrobnąć czegoś na forum
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
a blondasowi sie zesral internet
dla mnie osobiscie jest to motywacja do dalszej pracy nad autkiem a dla nas wszystkich jest to wyroznienie ze zostalismy jako klub przede wszystkim zauwazeni w Bedgoszczy co podkresla kolega Pilar z klubu RENAULTLAGUNA
dziekuje obecnym za przybycie oraz wspolna zabawe i namawiam nieobecnych do czynnego uczestnictwa w zyciu klubu
A ja w końcu mogę przyznać "pomógł" Blondasowi, a jest za co. Czekałem tylko na odpowiedź .
Po pierwsze, za motywację do działania.
Po drugie, za dwa pucharki dla klubu (choć prywatne )
Po trzecie w końcu i najważniejsze, za pomoc w załataniu wycieku oleju, który mnie dopadł na wyjeździe, o czym już pewnie i tak wszyscy wiedzą .
Punkcik po prostu się należy i basta .
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum