Wysłany: 2007-05-04, 11:04 Kolejny Ogólnopolski Zlot Miłośników Renault Borki 2007
Wielkimi krokami zbliża się kolejna uczta intelektualno sprawnościowa dla koneserów marki renault. W tym roku zagościmy w Borkach. Oczywiście model naszej renatki będzie znów najliczniej reprezentowany na zlocie, bo jesteśmy bardzo zdyscyplinowanym klubem . Mamy zamiar znowu wywieźć jakieś trofea, więc proszę o przełożenie wszelkich innych imprez w tym terminie i stawienie się w wyznaczonym miejscu o wyznaczonej porze z całą rodziną.
Zlot odbędzie się w dniach 25-27.05.2007, oczywiście w Borkach, a więcej informacji i rezerwacji miejsc, można dokonać pod adresem: http://www.klubrenault.pl
Ostatnio zmieniony przez Zulus 2007-05-11, 11:52, w całości zmieniany 4 razy
niestety nie przyjadę. rozpoczynam sezon żeglarski w iławie.
chyba, że na kilka minut się uda.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
tralalala mądrala.
a french day w będgoszczy bez Adama się musiał obejść
zresztą już kombinuję jak to pogodzić.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
do grupy łódzkiej - pora na jakies ustalenia - kiedy jedziemy? piątek? czy sobota rano? gdzie i jak sie spotykamy? była tez jakas propozycja spotkania sie po drodze (np w Tomaszowie mazowieckim z grupą Warszawska lub np. z Lublina. Jakieś propozycje?
[ Dodano: 2007-05-13, 16:13 ]
aha - czy łódzki PIKUR (Łikur) sie wybiera - proszę Patryka o sondaże bo on tam siedzi u nich na stronce
[ Dodano: 2007-05-13, 16:20 ]
w kolejności alfabetycznej: Bartek1983, Dekaem, Kriss_Lodz, Oleks, Patryk - kiedy jedziemy?
R25: 2,2/2,5 TX/V6Turbo J7T/Z7U B29E/B29G 86?/90
Wysłany: 2007-05-13, 16:33
Byla i jest propozycja w sobote spotkania sie w Tomaszowie Mazowieckim (5km od osrodka) Wedle planow bede jechal z Konradem odemnie w sobote rano, moze ja na 2 renie sie wybiore.
Proponuje o np 10 spotkac sie w Tomaszowie. Moze byc wylot juz na Borki gdzies... napewno jest tam jakas stacja.. to bysmy byli w kontakcie telefonicznym i sie dogadali gdzie konkretnie jest dobre miejsce.
_________________ The two most common elements in the universe are Hydrogen and stupidity.
Harlan Ellison
tym razem ma 99% nie odmeldujemy sie prawdopodobny wyjazd rodzinny i ograniczone finanse z powodu juz odbytej wycieczki siostry do Francji nia da rady...
Ostatnio zmieniony przez Tombog 2007-05-15, 18:44, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum