witam po wakacjach! krotsze niz planowalem ale ile sie mozna opalac??? p.s. tesknilem za moja baccara
jutro kontaktuje sie w sprawie sita... co i jak i kiedy naklejki beda gotowe.
co do zlotu w poniedzialek jade do Kazimierza zalatwic jakies konkretne miejsce na wypadek gdyby padalo jesli pogoda bedzie ok zrobimy sobie rowniez ognicho. mam nadzieje ze frekfencja i pogoda dopisze. LICZE NA WAS drodzy forumowicze
co do samego spotu i jego przebiegu nie mam sprecyzowanych przemyslen! chcialbym zeby owe spotkanko mialo rowniez harakter rodzinny. tzn wlasne dzieci lub z wypozyczalni milo widziane. jest nas za malo na taki spot jaki chodzi mi po glowie ale coz... moze kiedys
postaram sie aby nikt nie wyszedl glodny czy spragniony.... mozna by bylo zorganizowac jakis konkurs
mam pewien pomysl ale zatrzymam go na razie dla siebie natomiast was poprosze o WPISYWANIE swych pomyslow!
oczywiscie zaproszeni sa wszyscy ktorzy maja ochote i renie ktora dojedzie do Kazimierza
poki co informuje sie ino ze takowy spot ma sie odbyc i uprasza sie o zarezerwowanie czasu... zeby nie bylo potem ze babcia ma imieniny wojek zlamal paznokec czy szwagier sie w koncu rozszedl z zona
prosze sobie wpisac 24 WRZESNIA w kalendarzyk czy na szafie lub suficie ze jest spot! pogode zamowilem u matki natury a ze urodzony jestem w niedziele pewnie bedzie ok
na zlocie beda rozdane naklejki tym ktorzy przybeda oczywiscie....
JEDNOCZESNIE PRZYPOMINAM I UPRZEJMIE PROSZE COBY WPISYWAC SWE PROPOZYCJE KONKURSOW JAKIE MOGLI BYSMY SOBIE USKUTECZNIC!!!!!
naklejki dla tych ktorzy nie beda mogli przybyc musimy ustalic w innym poscie w jaki sposob zostana im doreczone! (proponuje debate)
Jako pierwszy konkurs proponuję na wstępie spotu dokonać wyboru nalepiej utrzymanej wewnątrz reni.
Wiadomo, ,że na zewnątrz to różnie bywa, ale w środku to już nie kasa, tylko podejście kochanka (czytaj właściciela) reni stanowi.
Od razu zaznaczam, że plasuję się na 1 miejscu od końca
Witam wszystkich - od jutra będę szczęśliwym posiadaczem R25 TD. Jestem jeszcze kąpletnie "zielony" w tym temacie.
Pozdrawima wszyskich, specjal tych co wyruszaja do Kazimierza.
Uważajcie tylko na jesienny przemarsz "szpilek"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum