Czy jesteście prawdziwymi fanami dwudziestkipiątki?
Czy macie jakieś skrywane ładne fotografie swych bolidów?
Jeśli tak, to je wreszcie prześlijcie w max. jakości na
ftp://83.243.32.153/
w menu plik loguj
katalog home
login tapetki
hasło r25
Tombog, Blondas, Suvis, Konrad, Gzara i wszyscy miłośnicy.....
Temat upadnie jeśli nic nie prześlecie, a przecież początkowo była chęć dodania na naszym forum tapetek celem spopularyzowania boskiego R25 i samego forum za pomocą umieszczenia na obrazku adresu www.
[ Dodano: 2006-11-17, 21:43 ]
Konradzie- to pięknie, że dbasz o porządek, ale ja wiedziałem, że był już ten temat, a nowy założyłem specjalnie, aby chociaż przez kilka dni był na pierwszej stronie.
Nie było specjalnego odzewu w temacie Artystyczne Zdjecia Motoryzacyjne, choć założyłeś go w sierpniu- myślę, że dlatego, że ludzie nie znają fotosika ani imageshare.
Ja ich też nie używam.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Super pomysł Konradzie. W albumie już jest spory śmietnik a ten topic może odświeży klika niezłych fotek. Dołączam też swoją:
http://www.renault25.eu/album_page.php?pic_id=32
chyba artystyczną
ale zrób coś Blondas ze skalowaniem, bo cały efekt popsuty.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
To i ja dorzuce cos... Nie jest to moze super fotka bo byla juz pozna pora i bryza z wodospadu byla tak obfita ze po 10s trzeba bylo wycierac obiektyw z wody.
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum