R25: 2,2/2,5 TX/V6Turbo J7T/Z7U B29E/B29G 86?/90
Wysłany: 2007-05-16, 22:44
Prawde mowisz Konrad... ale mysle, ze nie bedzie zle:) Napewno bedziemy na najwazniejszej czesci... ognisku czy co tam innego na wieczor jest szykowane:)
_________________ The two most common elements in the universe are Hydrogen and stupidity.
Harlan Ellison
ja chyba tylko na sobotę wskoczę. Nie wiem czy wyplata wejdzie przed zlotem, do tego na skutek nieszczelności straciłem przez weekend część benzynki i kaska pójdzie na dotankowanie. Ze względów finansowych nocleg raczej nie wchodzi w grę. Ale być - będę na pewno - nawet jak bym miał go dopchać te 60 km.
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Hmm..
Czyli impreza w Smardzewicach czy w Borkach??
Mam nadzieję że uda mi się w sobotę podjechać, moglibyśmy się poznać i nie ukrywam że chętnie bym poddał fachowym oczom moją Renię.
Postaram się być pewnie rano w sobotę na parę godzinek, później niestety będę musiał wiać spowrotem do domku.
_________________ Życie to ciągła walka
Do obiadu z głodem
Po obiedzie z sennością...
Jak już w shoutboxie napomniałem, mam wolne miejsce w domku. Jadę niestety tylko z chłopakami, a domek jest teoretycznie czteroosobowy.
Praktyka jak wszyscy wiemy mija się często z teorią i tak jest też tym razem
Chłopaki mogą spać razem, więc dwa wyrka mogę odstąpić. Dla mniej wymagających desperatów mogę odstąpić również część podłogi. Wezmę na wszelki wypadek materac na 3 osoby. Proszę jedynie zaopatrzyć się w koce.
P.S. Oferta ważna tylko dla klubowiczów
Ja jeśli wpadnę to tylko w sobotę i to na nie za długo. W środę po długiej walce z rakiem zmarła mi babcia i plany przyjazdu na dwa dni spaliły na panewce. Jednak tradycję chcę podtrzymać i choć kilka godzin być obecnym. Czy sam czy z ekipą (obie panie) to się okaże...
_________________ Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum