ale wystarcza np. dni Kalisza i wtedy urząd miasta sam sie garnie na takie pokazy - bo to uatrakcyjnienie święta
Adam- to może lepiej już zorganizować w Pcimiu Górnym- tam pewnie też będą mieli jakięś swoje dni otwarte
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Wow nie bylo mnie kilka dni na forum a tu juz 3 strony w tym temacie... Agata gratuluje refleksu Po borkowym zlocie wlasnie chcialem poruszyc ten temat ale dobrze ze mnie ktos uprzedzil. Ja niestety mam duzo na glowie bo jak juz wiecie szykuje mi sie dluuugi wyjazd wakacyjny i jest masa spraw do zalatwienia. Co jak co, ale Agata & Blondas to chyba mistrzowie w organizowaniu wszelkiego rodzaju imprez
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
Ale jeżeli ktoś chcę to ok. 5km od Gołuchowa jest motelik razem z restauracją (miałem tam weselicho). Gadałem z właścicielem i powiedział, że nie ma sprawy, tylko żeby dać wcześniej znać co i jak i ile osób.
Ceny za pokoje kształtują się tak:
2os - 80 zł
3 os - 100 zł
4 os - 120 zł
Być może się da jeszcze coś ponegocjować ale to bym musiał wujka swojego tam posłać bo zna się z właścicielem lokalu.
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
Ostatnio zmieniony przez Goalkeper 2007-05-30, 10:07, w całości zmieniany 2 razy
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
Cena za domek 4 osobowy 125zł wydaje się dość normalną ceną. w każdym bądź razie do przyjęcia przezemnie. Wstęp na plażę 3zł też daje radę choć to jest dziwne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum