Mili klubowicze i wszyscy kochający Renault25 ....miło mi poinformować Was,że nasz Drugi Ogólnopolski Zlot Renault25 odbędzie się Moja dzisiejsza podróż przyniosła takie oto rezultaty. Miejsce które wybrałam na zlot nie oszałamia luksusem i Bóg wie jakimi wygodami, ale myślę że każdemu przypadnie do gustu.
Termin zlotu 3-5 08.2007r.
Miejsce zlotu - Ośrodek Wypoczynkowo - Żeglarski ,,Rafa" w Kościankach (nad zalewem Jeziorsko).
Zakwaterowanie - domki campingowe, pole namiotowe lub jeżeli ktoś posiada może przyjachać z wlasną przyczepą campingową.
Ceny podane mi przez właścicieli.
Cena za domek za dobę
8 osobowy 130zł
6 osobowy 95zł
3osobowy 50zł
Średnio przeliczając na osobę wychodzi po ok.16zł z małym haczykiem.
Domki nie posiadają węzła sanitarnego....takowy znajduje się ok.60m obok.
Każdy domek posiada lodówkę, czajnik bezprzewodowy i mały tarasik .
Rezerwacja Dzisiejszego dnia zostawiłam właścicielom zaliczkę i ustaliłam, że w ciągu tygodnia chętni zadeklarują się czy jadą i dokonam ostatecznej rezerwacji.Tak więc proszę wszystkich chętnych i zdecydowanych o podanie kto jedzie ile osób z nim będzie i jaki rodzaj noclegu go interesuje.Liczba miejsc w domkach jest ograniczona, po tym terminie rezerwacji dokonujecie sobie na własną rękę.
O atrakcjach tego miejsca nie będę się tu rozpisywała,można co nieco zobaczyć na stronie ośrodka.
www.rafa.net.pl
Oto efekt przejechania dzisiaj 850km drogi, który dzisiaj pokonałam.....czy było warto przekonamy się na zlocie
Domki w oddali
sanitariaty
sanitariaty
sanitariaty
tu możemy posiedzieć i coś zjeść
tu możemy pograć
tu rozegramy mecz
miejsce naszego grillowania
plaża
plaża c.d.
okręty i łodzie podwodne
c.d.
przystań wodna
c.d.
w razie gdyby ktoś zabłądził
domki
tarasik
domki w środku
c.d.
c.d.
parking na nasze śliczne Renatki
sklepik i bar na terenie ośrodka
miejsce grillowania i droga ku plaży
brama wjazdowa do ośrodka zamykana na noc
droga ku "Rafie"
droga do zapory
jadący od Łodzi skręcają w lewo
Ci co jadą od Turka skręcają w prawo od tego miejsca do ośrodka jest 1400 metrów
widok z zapory na zalew
100 metrów za tym słupkiem skręcacie w lewo (jadąc od Łodzi)
Agatko jako pierwsi my Grzybki marnotrawne zapisujemy się na domek 3 osobowy. Co do terminu noclegu to noc z soboty na niedziele. Nie mamy najmniejszego zamiaru opuścić takiego wydarzenia na skale światową...
_________________ Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło...
Musicie pamiętać,że w domkach będziemy trochę pomieszani....bo domki jak zauważyliście sa więcej niż 3osobowe...ale myślę, że nikt z nikim się nie pogryzie.Wręcz przeciwnie...może zawiążą się ciepłe przyjaźnie
Bardzo się cieszę ,że Was zobaczę i zapisuje Was jako pierwszych !!!!
super
ja tez sie piszę. Może do tego czasu Ela już wróci- ale na razie 1 msc proszę rezerwować na pewno
to teraz już konkrety:
proszę o domek 3 osob od piąt. do niedz.
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Ostatnio zmieniony przez tomala 2007-05-31, 10:26, w całości zmieniany 1 raz
1 lipca miałem jechać na 2 tygodnie do Łeby ale ona może poczekać
Także ja się pisze na ten zlocik narazie tylko ja czyli ta lepsza połowa... nad ta drugą się zastanowie bo nie wiem czy mi nie będzie marudziła
Natomiast jeśli mają byc jakieś zaliczki to ja dopiero po 3 czerwca bede mial piniadze:)
Dziekuje.
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
[ Dodano: 2007-05-31, 07:46 ]
Bardzo dziękujemy Agacie i doceniamy wkład pracy i zaangażowania )
[ Dodano: 2007-05-31, 07:48 ]
aha - juz zapisy to ja chcę domek 3 osobowy najwyżej jak moi nie pojada to przygarne jakieś błędne dusze - zmiana tylko 2 osoby bo Krzyś jeszce będzie na obozie harcerskim
[ Dodano: 2007-05-31, 07:58 ]
aha z soboty na niedzielę - najwyżej jak będziemy od piatku to jedna noc jakos sie opędzimy
[ Dodano: 2007-05-31, 07:59 ]
i zaliczke moge teraz bo później - kto to wie jak z kasą będzie
Ostatnio zmieniony przez Adam 2007-05-31, 18:51, w całości zmieniany 1 raz
Mam jeszcze dla Was takie informacje.
Na dzień dzisiejszy nikt nie musi mi przesyłać żadnych zaliczek.Ja już to załatwiłam.Chciałabym Was jednak prosić aby Wasze decyzje co do rezerwacji domków były dobrze przemyślane i konkretne.Jeżeli ktoś zamawia kilka miejsc w domku to ja to przyjmuję za fakt iż ta osoba,nawet jeżeli przyjedzie w pojedynkę to zapłaci za pozostałą rezerwację lub znajdzie kogoś chętnego na te miejsca.
Musicie zdawać sobie sprawę z tego ,że zamawiając trzyosobowy domek ,będzie tam ktoś jeszcze.
Bardzo proszę pisać na ile dni ktoś przyjeżdża....czy zamawiając domek przyjedzie w piątek do niedzieli, czy np.tylko z soboty na niedzielę.To bardzo ważne informacje.
No to teraz ja .
Chciałbym podziękować Agacie za włożoną w organizację zlotu pracę w imieniu swoim i myślę, że całego Klubu R25.
Teraz konkrety
Rezerwuję 1 domek 3 osobowy od piątku do niedzieli (można zarezerwować na dłuższy pobyt??).
Termin pasuje jak żaden inny bo akurat bedę miał urlopik .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum