ja mam dorobiony bagnet od audi A4 i co jakis czas sprawdzam oczywiscie na chodzacym goracym silniku i zawsze jest (po remoncie) oki
z tego co wiem to sama procedura nalewania oleju do skrzyni jest porabana i nie radzil bym robic tego samemu...
z tego co podejzalem to wpierw cos wlewa,potem uruchamia silnik na chwilke potem znowu wlewa i cos grzebie potem ....szkoda pisac...lepiej niech zrobi to ktos kto sie na tym zna....
R25: 2,0 txe 1991 Pomógł: 11 razy Wiek: 41 Dołączył: 08 Sie 2005 Posty: 1354 Skąd: Nałęczów
Wysłany: 2007-05-31, 18:15
Hej blondas a czy mógłbyś zrobić mu zdjęcie, podać jego długość i na jakiej wysokości jest prawidłowy poziom oleju (w cm od końca bagnetu)????????
R25: 2,0 txe 1991 Pomógł: 11 razy Wiek: 41 Dołączył: 08 Sie 2005 Posty: 1354 Skąd: Nałęczów
Wysłany: 2007-06-13, 10:15
Dziś postanowiłem sprawdzić co i jak i:
1 czy cały bagnet wchodzi ci do skrzyni??? Całe 40cm???
Ja włożyłem do końca, do oporu i poziom był niziutki, jak odpaliłem to jeszcze opadł
nie....
to pilnie strzezona tajemnica....
tak serio to nie wiem tego dokladnie i nie chce Cie wpuscic w koszty....wiem tylko ze sie iles tam wlewa potem sie odpala potem znowu wlewa i jakies tam jeszcze procedury sa ktore jak pominiesz to narobisz sobie problemow
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum