Wysłany: 2007-06-03, 22:15 II Czerwcowe Grillowanie z Renault
Zapraszamy wszystkich miłośników i użytkowników samochodów marki Renault na II Czerwcowe Grillowanie z Renault, które odbędzie się dnia 17 czerwca (niedziela) o godz. 13:00 nad zalewem w Żółtańcach k/Chełma. Zachęcamy do przybycia z całymi rodzinami. Główną atrakcją będzie wspólny piknik przy grillu. Jeżeli frekwencja dopisze odbędzie się mecz piłki nożnej.
Informacje dodatkowe:
Na wszystkich przyjezdnych będziemy czekać przy wjeździe do Chełma w zatoczce na krzyżówkach lubelskich o godz. 12:30. Mapka TUTAJ . Następnie wszyscy zwartą grupą udamy się nad zalew by rozpocząć piknik.
Dla spóźnialskich mapka dojazdu TUTAJ . Zjazd nad zalew jest to pierwsza żwirowa droga po prawej stronie na przeciwko browarów Jagiełło, mijając skrzyżowanie na Rozdżałów.
Co zabrać:
Jedzonko na grilla i nie tylko, napoje, leżaki, koce, ręczniki, kremy do opalania i wszystko to co może się wam przydać na pikniku.
PS. mam nadzieje ze reprezentacja z zeszlego roku sie pojawi (Blondas, Szopen i Konrad). milo wspominamy no i liczymy na reszte
Ostatnio zmieniony przez kudlaty_r19 2007-06-04, 20:43, w całości zmieniany 1 raz
i zabierz JA na spot do Żółtańca
Jeśli będą sprzyjały warunki zdrowie to postaram się być na tym wspaniałym zlocie
Po raz pierwszy i mam nadzieję że nie ostatni
kudlaty_r19 [Usunięty]
Wysłany: 2007-06-11, 21:18
mam nadzieje ze pamietacie? impreza sie zapowiada super jak narazie, tylko pogoda oby dopisala.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum