Spoko, Blondas To tylko spot Zbiera się nas trochę, więc może lepiej pomyśleć już o przyszłorocznym zlocie. Ustalić termin itd. Może w Kazimierzu właśnie by się coś udało ? Pojedziemy, zobaczymy.
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
mihal_ [Usunięty]
Wysłany: 2005-09-18, 23:59
jezeli skoncze swoje auto, bo aktualnie wymieniam skrzynie i niestety musze zalozyc gaz to wpadne z kumplem na pare godzinek:)
Pora chyba ustalic gdzie i o ktorej godzinie sie spotykamy Blondas napisz na jakiej ulicy jest ta knajpka lub ewentualnie jak do niej dojechac oraz czy masz na oku jakies konkretne miejsce na ognicho?
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
Dla wszystkich co jadą od strony lublina. Może umówicie sie w lublinie aby jechać w kawalkadzie. To fajna sprawa. Ja bym dołączył w Nałęczowie laguną (ale też renault)
i jednoczesnie mam zapytanie ktoz bedzie jechak od strony lub z wawy!? moja propozycja zeby sie zebrac w umowionym miejscu pojechac w kilka renatek! w koncu taki widok nie nalezy do czestych...
coby nie robic balaganu na forum omowmy to w shot boxie... bedzie latwiej i szybciej pozdrawiam blondas
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum