Janusz...właściciele dobrze wiedzieli co to za jedni.Do samych właścicieli można mieć sporo zastrzeżeń co do prowadzenia tego ośrodka.Łamali przeróżne przepisy....od brudu...po palenie śmieci na terenie ośrodka.Wiem ,że z takimi ludźmi nie warto polemizować.Janusz przeprosimy Francuzów, za pewne zachowania innych ludzi mieszkających na tymk ośrodku.Myślę,że zrozumieją.W każdym kraju są różni ludzie...więc nie popadajmy w skrajności...my traktowaliśmy ich jak umieliśmy najlepiej...za innych możemy tylko przeprosić.
R25: Renault Twingo I PH I 1.2 8V
Imię: Sig
Wysłany: 2007-08-08, 07:55
Janusz napisał/a:
O przykrościach jakie spotkały naszych gości z Francji dowiedziałem sie dopiero po powrocie do domu.
Uważam moi drodzy klubowicze, że zachowaliśmy sie jak amisze.
Przecież można było bez trudu spacyfikować tych palantów i to nie koniecznie uzywając siły.
Łagodna perswazja na szczękę połączona z powiadomieniem kierownictwa ośrodka i policji (podobno wciągali dragi) załatwiłaby sprawę. A tak- mamy wstyd.
Ciekawe, czy ktoś z nas byłby taki bierny gdyby jacyś leszcze zaczepiali nasze dziewczyny. Nie ma żadnej różnicy jeśli chodzi o gości w moim domu.
I tu Januszowi przyznam rację niestety dowiedziałem się dopiero w poniedziałek
myślę że jesteśmy o jedno doświadczenie bogatsi
Widać Sebastian w Tobie polską krew. Łobuzów i narkomanów trzeba lać w mordę.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Widać Sebastian w Tobie polską krew. Łobuzów i narkomanów trzeba lać w mordę.
Teskniem na was i na Polska, wiez???
Ale te gupky, to bym dal do policji jak bym wiedzal co robyli
Chiba nie pzsijade za kilka tigodnie bo nowa robota dostane, ale jak to bedze juz pewne
to pszijade z moje mala rodzina
Pozdrawiam, Sebastian.
_________________ Renault 25 V6 Turbo Baccara 764
Renault 25 V6 Turbo Baccara 447
Zobaczcie jaki filmik zamieścili Francuzi na swojej stronie. Normalnie wstyd na całą Europę.
Mc Gyver z Polski potrafi tylko butelkę otworzyć.
http://tronic36.free.fr/ouverture-bouteille.MPG
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
kurcze a ja sie zawsze meczylem widelcem/trzonkiem noza itp zeby wepchac korek do srodka i zawsze potem byl problem z nalewaniem bo korek przyplywal do przodu i przestawalo leciec...
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
R25: R25 TX 2,2 J7TA732 KAT B/G 1992
Wiek: 78 Dołączył: 30 Mar 2007 Posty: 538 Skąd: werbkowice
Wysłany: 2007-08-21, 14:20
W miejscu nie zalesionym wystarczy trawnik bez kamieni "z kamyczkami może być tragedia"nie potrzeba buta i nawet nie trzeba wstawać
Minusem jest to czy winko było mocne dowiadujemy się dopiero przy próbach postawienia pierwszych kroków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum