_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
He he ja też mam takiego tylko zielonego. Z firmy Welly. Całkiem fajne modele, dość dobrze wykonane i tanie. Mój kosztował 16,- Tylko mało mają w ofercie starych aut. Jest jeszcze merctedes sl i parę starych amerykanów. A wwiekszej skali na jakiejś stronie widziałem deloriana
siete jakoś mi się kojarzy z archaicznym pomysłem na thalię. nigdy takiego nie widziałem w naturze.
ale taki jak poniżej widziałem, a na półce mam dzięki życzliwości zacnego Klubowicza
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
Moja kolekcja sie ostatnio wzbogaciła o
Renault 20 (norev 1/43)
Wartburg z przyczepą kupiony na niemieckiej stacji benzynowej
I to, co Tygryski lubią najbardziej- R25, majorette nr 222, skala 1/63
Ja nie wiem może jestem jakiś inny ale ta "amerykańska" motoryzacja to wogóle mnie nie bawi... U nich wydaje się czym większe tym lepsze... silniki nie wiadomo jakie... po 5 litrow i więcej... co ja tym mam w polu orać mijesca na drodze zajmuje to wiecej niż łódź motorowa To tak jakbym jachtem pływał po ulicach
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
Datsun 240Z 1970- dostałem od żony...
Piękne wykonanie, dużo szczegółów, 1/18
i takie zabawki, ale ładne...
Mustang 1969 i Corvette 1969 po tuningu
Plymouth Barracuda i Chevrolet Chevelle 1970
Datsun 240z jako hot wheels i odkupiona ostatnio za kilka zł
moja zabawka z dzieciństwa- bolid Matra Simca 670,
zwycięzca Le Mans z początku lat 70. w wykonaniu majorette.
I na koniec mój prezent dla Oli, która też lubi ciekawą motoryzację.
Panhard 24CT 1964
Kupiłem za całe 5 pln (aby nie było OT dodam, że w tesco) taką zabawkę dla córki jak podrośnie- z przeświadczeniem, że to jeden z tych odjechanych, przerobionych samochodów z wielkimi silnikami na wierzchu.
Ceny tych samochodów na ebay wahają się od 90 do 110 tysięcy USD!!
Oto czego ciekawego można dowiedzieć się o motoryzacji za 5 zł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum