nie zdegradowali akurat skręciłem sobie w lewo na takim skrzyżowaniu gdzie żeby jechać właśnie w tym kierunku musisz objechać kamienice dookoła no i pech chciał że jechał za mną. Z drogówki nie był napewno bo podszedł do mnie bez nakrycia głowy i od tego zaczęła się rozmowa na temat jak to się powinno prowadzić służbę. A on na to, że są taką i taką jednostką i nie wyobrażają sobie latać za "terro" w czapkach, widziałem że wystawało mu z kieszeni na udzie coś w stylu kominiarki.
blondas napisał/a:
a on mi na to ze tu łosie nawet po miescie chodza i zeby uwazac
może on był tym łosiem ale nie zdążył się przebrać dlatego powiedział żebyś uważał co byś mu krzywdy nie zrobił bo szkoda takiego wypasionego Seja
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
nie pisałem że bez powodu tylko chodziło o to że przez dyskusję możesz dostać wyższy mandat, a odnośnie tej degradacji do drogówki to napisz mi czy drogówka goni za ludźmi, którzy zrywają plakaty wyborcze ? Właśnie wtedy rozwieszaliśmy je bo żona startowała do rady miasta. Policmajster, który mnie zatrzymał powiedział tylko tak, że nie ważna jaka jednostka zarówno drogówka czy prewencje każdy z nich jest policjantem i egzekwuje prawo tym którzy go nie przestrzegają. Druga sprawa to on i cała reszta która przyjechała ubrani byli w bojówki coś w stylu kroju moro i jakieś jeszcze kamizelki wyglądające na kulołapy. I trzecie jaki policjant mający 4 czy 5 gwiazdek które zrywają mu pagony z ramion jeździłby w drogówce a jeszcze lepiej tak jak pisałeś był zdegradowany ??
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum