R25: MB S124 200TE 1991r.
Imię: messi Pomógł: 3 razy Wiek: 39 Dołączył: 08 Sie 2005 Posty: 2031 Skąd: LSW
Wysłany: 2007-09-03, 15:12
Tak do servisu
Koszt około 250 - 300 zł
Jeśli mowa o tym do stacyjki z podczerwienią.
Ja też już szukałem to albo nowy komplet kupić stacyjka,kluczyki i ten odbiornik na górze albo servis przywitać
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
Ja dorabiałem ten okrągły w tesco na widzewie 30zł.(przy drzwiach jest punkt dorabiający te rzeczy.
A co do zdalnego sterowania to pasuje bez problemu od R19. W przypadku wymiany ze stacyjką trzeba tylko bolec blokujący kierownicę wymienić bo nasze są dłuższe. Koszt ok 100 zł. zależy od szrotu.
Kriss- a próbowałeś w ogóle gzieś to dorobić?
To żaden problem, każdy punkt ci to zrobi. Jak kilkanascie lat temu kupiłem renię z jednym kompletem kluczy, to zrobienie kopii nie stanowiło żadnego problemu. Teraz może być tylko lepiej.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
R25: Renault Twingo I PH I 1.2 8V
Imię: Sig Pomógł: 3 razy Wiek: 42 Dołączył: 23 Lut 2007 Posty: 372 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-09-03, 21:52
Janusz napisał/a:
Kriss- a próbowałeś w ogóle gzieś to dorobić?
To żaden problem, każdy punkt ci to zrobi. Jak kilkanascie lat temu kupiłem renię z jednym kompletem kluczy, to zrobienie kopii nie stanowiło żadnego problemu. Teraz może być tylko lepiej.
w całej łodzi mówią że surowca już nie mają , a do servisu udaje się niechętnie
może znasz w wawie jakiś punkt bo często jestem w wawie to sobie podjadę
( ostatnio nawet w Manufakturze pytałem i facet powiedział że zobaczy czy można zamówić ale nie dostałem od niego żadnej wiadomości )
[ Dodano: 2007-09-03, 22:54 ]
oleks napisał/a:
Ja dorabiałem ten okrągły w tesco na widzewie 30zł.(przy drzwiach jest punkt dorabiający te rzeczy.
A co do zdalnego sterowania to pasuje bez problemu od R19. W przypadku wymiany ze stacyjką trzeba tylko bolec blokujący kierownicę wymienić bo nasze są dłuższe. Koszt ok 100 zł. zależy od szrotu.
chmmm.... to chyba podjadę
Tam nie byłem
Dziękuję za informację
blondas- tego linka to dodaj do bazy warsztatów, albo jakos tak...
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
marketowe dorabianie kluczy nie różni sie NICZYM od jakiegokolwiek innego. spokojnie można tam zlecać usługi. poprawią w razie kłopotów. jak w kazdym zakładzie.
R25: Renault Twingo I PH I 1.2 8V
Imię: Sig Pomógł: 3 razy Wiek: 42 Dołączył: 23 Lut 2007 Posty: 372 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-09-04, 22:40
mam takie niemiłe doświadczenie
mianowicie do poprzedniego auta dorabiałem kluczyki w tesco na bałutach
niestety po 5tej próbie zrezygnowałem a pan w okienku powiedział że to trudniejsze niż przypuszczał
więc dałem sobie spokój z dorabianiem kluczyków w marketach
znaczy się mam niemiłe wspomnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum