Uwierzę jeśli to auto od początku było w Waszej rodzinie bo w wieku sześciu lat nie mogłeś być posiadaczem tak wspaniałego pojazdu.
Prawie 100% naszych renatek jest z drugiego obiegu
Chciałbym zapytać czy ktoś z użytkowników ma wypełnioną książkę serwisową w 100% w momencie zakupu
Jaki miała średni roczny przebieg
Niestety nie było od poczatku ale jest juz w rodzinie od 2004
Samochod sprowadzil do Polski brat mojej mamy (2004-12-01 pierwsza rej. w polsce) Kupil ja osobiscie w Niemczech nie przez naszych polskich handlarzy co kreca liczniki
Miala w tedy na liczniku 98 tys. km.
W Niemczech jezdzila nia kobitka i stala w garazu przez pewien czas z tego co wiem .
Kupujac ja od woja w tym roku w czerwcu miala 116tys.
Na dzien dzisjejszy ma 121tys z groszami.
A moja miała 300kkm i jakoś nie wyglądała na tyle . Wygląd a przebieg to zupełnie dwie różne rzeczy i nie łączyłbym ich aż tak bardzo.widziałem już auta w orginalnym przebiegu 100kkm i nigdy bym ich nie chciał nawet remontować.
Moim zdaniem to wygląd, że wysłużonych, samochodów w Polsce to efekt naszych drogowców, którzy zimą wysypują tony soli na drogi. W czasie pobytu w Hiszpanii widziałem wiele starych samochodów choćby taki OPEL KADETT A i nie było na nim żadnych ognisk rdzy, lakier się błyszczał jak psu jajca i nie jechał nim jakiś kolo fanatyk tylko dziadziuś tak na oko 60 parę latek. U nas zdarzają się takie cuda choćby przykład Blondasowej Agaty V6, ale to już trza dbać i mięć najlepiej jakiś speed garaż A co do przebiegu to tak jak piszę Tombog niema tego porównania przebieg do wyglądu. Ludzie u nas robią tak zamiast zapobiegać dalszemu psuciu się czegoś to czekają aż się coś zepsuje i trzeba naprawiać nie tylko to ale i jeszcze masę innych części.
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
R25: 2165 TX, B29E 1990r Pomógł: 2 razy Wiek: 45 Dołączył: 01 Sie 2005 Posty: 448 Skąd: Lublin/Warszawa
Wysłany: 2007-09-07, 17:15
No cóż to że sypią solą na naszych drogach nie znaczy, że właściciel auta nie może swojego przybytku przed korozją zabezpieczyć. Według mnie jeżeli ktoś dba o samochód to przebiegi rzędu 300tys. po polskich drogach nie muszą świadczyć o złym stanie technicznym auta, dziurach w karoserii itp. podobnie jak Tombog widziałem auta, które po przebiegu 100-150tys. wyglądały w środku jak chlew. Poza tym Goalkeper te 60-pare latek to jeszcze nie dziadziuś nie przesadzaj
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum