Wysłany: 2007-08-28, 20:07 [SZCZECIN] 23.09.2007 POZEGNANIE LATA Z RENAULT
Mamy przyjemność zaprosić Was w imieniu wÅ‚asnym a także pozostaÅ‚ych kolegów klubowiczów RLKP z województwa zachodniopomorskiego na Drugi Regionalny Zlot „POÅ»EGNANIE LATA Z RENAULT PRZY GRILLU”, który odbÄ™dzie siÄ™ w dniu 23.09.2007 Niedziela o godzinie 14.00 w Szczecinie na parkingu bocznym (ul. Miodowa, kierunek WoÅ‚czkowo, druga polana) kÄ…pieliska GÅ‚Ä™bokie.
ZeszÅ‚oroczny a zarazem Pierwszy Zlot POÅ»EGNANIE LATA… odbyÅ‚ siÄ™ w tym samym miejscu. Tutaj możecie zobaczyć jak bawiliÅ›my siÄ™ w poprzednim roku http://renaultlaguna.pl/forum/viewtopic.php?t=1157
BÄ™dzie to Zlot wyjÄ…tkowy gdyż zostaÅ‚y na niego zaproszone wszystkie oddziaÅ‚y klubów renault z naszego województwa. BÄ™dzie to także Pierwszy Oficjalny Zlot CzÅ‚onków zrzeszonych w ZIKUR’ze (ZACHODNIOPOMORSKI INTERNETOWY KLUB UÅ»YTKOWNIKÓW RENAULT)
Jeśli masz zamiar uczestniczyć w Zlocie napisz posta potwierdzającego w tym temacie. Nie zapomnij także zabrać ze sobą ekwipunku na grilla My zapewnimy rozpalone rożna.
Jeśli macie jakieś pytania odnośnie Zlotu NAPISZCIE DO MNIE ODPOWIEM NA KAŻDE ZADANE PYTANIE
Email: russec@gmail.com
GG: 3822887
Pozdrawiam i Zapraszam na Zlot
Pilar
Boss Regionalny Renault Laguna Klub Polska w województwie zachodniopomorskim.
Ostatnio zmieniony przez Tombog 2007-08-30, 15:13, w całości zmieniany 3 razy
czy są chętni do reprezentowania naszego Fan Klubu ?
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum