no tak...ale mi chodzi glownie o sama firme LINK4 i tylko o ta firme...
slyszalem ze jest tania ale i malo warygodna w przypadku kiedy chcesz od nich wyciagnac nalezna Ci kase...
i teraz moje pytanie czy sa tani bo...
1 nie maja kosztow przedstawicielstwa i biór
2 czy poprostu sa sciemniaczami
R25: R25 TX 2,2 J7TA732 KAT B/G 1992
Wiek: 78 Dołączył: 30 Mar 2007 Posty: 538 Skąd: werbkowice
Wysłany: 2007-09-29, 18:00
GRZYBEK napisał/a:
Ostatnie ubezpieczenie wyniosło mnie 460zł na rok
Adam napisał/a:
U mnie teraz płacę 310 za kwartał!!
Konrad napisał/a:
Ja swoja renie ubezpieczam w HDI i wychodzi mi składka roczna 456 pln czyli nie tak dużo...
maveras napisał/a:
a ja mam ubezpieczenie w CIGNA STU. i zapłaciłem za caly rok 348zł
Wielkości składek są jakie obowiązywały w ubiegłym roku.
Ja swoje auto ubezpieczyłem 18-09-2007 w TUR CIGNA STU S.A II oddział w Lublinie ul.Narutowicza 24/26
tel (81)534 86 87
Roczna składka płatna jednorazowo przy wszystkich zniżkach 302 PLN
Wszystko załatwiłem u siebie na miejscu przez pośrednika z Global ubezpieczenia.
Natomiast rezygnację musiałem zgłosić osobiście w oddziale PZU podobno z tego względu że przedstawiciel mógłby ją zgubić "tak samo mógłby zgubić moje ubezpieczenie "na tych słowach zakończyła się dyskusja o wyższości PZU nad innymi ubezpieczycielami.
Ja swoje auto ubezpieczyłem ... ... w TUR CIGNA STU S.A ... ... Roczna składka płatna jednorazowo przy wszystkich zniżkach 302 PLN
Ja ubezpieczyłem swoje E3 w Cignie i wyszło tego 450 zł za rok, płatne jednym rzutem. Myślę, że jest to ciekwa alternatywa.
blondas napisał/a:
slyszalem ze jest tania ale i malo warygodna w przypadku kiedy chcesz od nich wyciagnac nalezna Ci kase...
No ale to nas nie interesuje, bo to nie my mamy wyciągać, a ewentualnie inny uczestnik zdarzenia. Opłacając tylko OC ( 99% posiadaczy R25 ma tylko OC) G... nas interesuje wiarygodność ubezpieczyciela.
Ja tez mam w link4 wszystko wysyłają do domu .jak kupowałem to miałem do konca poprzedniej polisy 3 dni i powiedziałem ze jak mi dadzą rade dostarczyc polise przed koncem tamtej to ubezpiecze u nich.Dali rade ,a nawet ostatnio dostałem od nich kupon za 20 zł na zakupy w jakims sklepie.
A jak ktos ma problemy finansowe to można zadaje sie płacic nawet w miesięcznych ratach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum