Wysłany: 2007-10-13, 23:36 Youngtimer Party III-Poznań 13.X.07
kilka fotek z imprezy poznańskiej
youngtimer 007a.jpg
Plik cignito 79 raz(y) 76.31 KB
youngtimer 004a.jpg
Plik cignito 74 raz(y) 63.44 KB
youngtimer 003a.jpg
Plik cignito 76 raz(y) 76.75 KB
youngtimer 002a.jpg
Plik cignito 73 raz(y) 72.33 KB
youngtimer 001a.jpg
Plik cignito 86 raz(y) 71.96 KB
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Bardzo ładne fotki. Bardzo ładne samochody.
Ale czy to jest Deutshe Youngtimer Party?
Czy tam były inne niż niemieckie samochody?
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Równocześnie odbywały się w czterech miejscach Toru Poznań różne próby sportowe.
Ja wybrałem do oglądania te,które dla mnie były najb. widowiskowe.
Wybacz Janusz,że nie jest to relacja dziennikarska
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
po dwóch..
Podoba mi się ta impreza- fajne samochody- BMW 635csi to było moje marzenie w 1985 r.
Widzę też NSU Prinz 1000- też ciekawe i niespotykane dziś auto.
Z tych zdjęć widać, że było co pooglądać i samochody były w świetnej kondycji.
Ale dlaczego tylko niemieckie?
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
Były też francuskie-przede wszystkim R5 i włoskie Alfy.Nie miałem aż tyle czasu by wszystko
dokladnie obfotografować
( Dzień Świra )
po dwóch..
R25: 2,0 txe 1991 Pomógł: 11 razy Wiek: 41 Dołączył: 08 Sie 2005 Posty: 1354 Skąd: Nałęczów
Wysłany: 2007-10-14, 12:00
Za parę lat jak wpadniemy klubem to będziemy wiekszością. A poważnie to wystarczy posiedzieć trochę na stronach Youngtimer.pl i się dowiedzieć jak wiekszość osób podchodzi do motoryzacji. Niemieckie najlepsze reszta to chłam. choć poza tym że są niemieckie i stare niczym się nie wyróżniają w przeciwieństwie do np włoskich alfy czy francuskich citroenów. Chodzi mi ostatnio po głowie taki zamycł aby kupić R11 turbo i zrobić ją na wersję rajdową, najlepiej w jakichś polskich barwach. Bo może mało o tym się mówi ale R11 zrobiło trochę zamieszania w latach 80 na rajdach, konkurując z Deltami i Cosworthami i koszt takiego bolidu nie byłby taki wysoki, a i dostęp do części jest duży A przyjemność pośmigania na torze pośród innych - bezcenna. Jak to się mówi pomażyć piękna rzecz
[ Dodano: 2007-10-14, 13:01 ]
Wankla miał chyba Ro-80 czy jakoś tak.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum