Na tych dwóch ostatnich fotach Konrada, to chyba jego rafineria w tle za samochodem stoi
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
Sebastian przysłał mi to zdjęcie mailem- od razu dałem mu linka do artystycznych zdjęć.
Zobaczcie na powiększeniu- to co się wydaje chmurami jest dalekim planem.
Ola powiedziała, że we Francji to nawet powietrze jest inne.
Seba- napisz gdzie zrobiłeś to zdjęcie. Jak będe u Ciebie po GTX, to może podjadę na sesję zdjęciową.....
Nie widzalem ta odpowiec
Ale nie mieliszmy dosicz czacu jak bylesz...
To zdjecie zrobylem colo mnie, 30km... "Markstein" 1300m cos takiego
Na stepne ras jak bedzecz
_________________ Renault 25 V6 Turbo Baccara 764
Renault 25 V6 Turbo Baccara 447
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imiÄ™ Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
To z podszybiem bardzo fajne podoba mi sie.. na tym pierszym jednak jak dla mnie widać za dużo felerów ... mowie tu o ryskach... w sumie da to sie obrobic jeszcze... ale druga to jami
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
nie ma felerów tylko szmaty nie użyłem, jak co poniektórzy
na moim samochodzie doszukiwać się felerów to zresztą nietakt. zrób takie zdjecie swojego, to pogadamy.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
Ostatnio zmieniony przez Janusz 2007-10-14, 21:40, w całości zmieniany 2 razy
Fajny pomysł, ale niepotrzebnie dublujesz ujęcia. Ustaw renie z drugiego planu prostopadle i fotki zyskają o jakieś 70%. Pozostałe 30% to oko artysty .
Co masz na mysli pisząc o dublowaniu ujęć?
Często "artyści" robią dzieła kilkuczęściowe- tryptyki na przykład. Ja oczywiscie artyst żaden nie jestem, ale każdy obrazek jest inny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum